Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
20-23 yas arasi sol kanat icin 40 verilir.

Hem u23 kuralina uygun hemde cok genc oldugu icin o parayi ileride kolayca cikarabilirsin. Ayrica bunlara verecegin maas skalasi max 5 milyon euro olsa daha guzel olur.

Leao simdi 27 yasinda, 2 sene sende oynasa yasi 29 olacak. Alacagi maas cift haneli maas, elden cikarmasi daha zor. Hele 40 milyon euro verdigin an o paranin en fazla yarisini cikarirsin o yastan sonra.

Sol kanat alacagimiz belli yonetim kimi bulsa teklif yapiyor umarim en iyisini aliriz artik sol taraf icin.

Gayet yapabilirler o işi kesin konusmayalim derim beceriksizlik seviyelerini hafife aliyorsun. Singo kimde de 5 bagladin mesela niye yaptin bunu ayni sey bu elemana 5 bagalamak ile daha once yapmadilar demem o yuzden.
Orada sen de haklisin valla.

Malick fofana u23
Batrakov u23
Bruno
Yedek forvet
Yedek stoper

Cok net kabul ederim (oyuncu satisi olmasi gerekebilir burda tabide)

Ozan Kabak ve Leipzigli genç stoper orda duruyor

Apokerim arabistana gitsin 25 milyona

Bu haftayıda böyle atlatırız erzurum maçınında garantisi yok. İnş kaybetmeden dönebiliriz.

Fofana uydurma gibi

İlk en kolpa adam nico shira yazdı.ıkinci kolpa da tuttu mercato zaten

Leao
Abde
Lang

Sıralama

Allah'ını seven şu okan hocaya 1.85 üstü ağır oyuncu almasın hele hele orta saha hiç almasın.
Önde basan takıma mümkünse 1.70 1.75 oyuncu alsın yoksa ugucukwu gibi oluyor

1.69 kanat mı olur bazı arkadaşlar izlemedim ismi Fofana ise alalım demiş baya iyi kriter geçen sene istatistikleri baya düşük bilmiyorum sakat mıydı ama bize olmaz gibi

Sallai'de de istikrar sıkıntısı yok. Maç seçme yok. Böyle adam bulmuşken 3'e 5'e bırakmak doğru olur mu sence. Zor olan böylesini bulmak.
Yabancı Kural'ı olmasa rotasyonda isterdim ama pekte beğendiğim 1 oyuncu değil..
Benfica 45 milyon euro istiyomuş.Guirassy içinse 25-30 milyon euro arası istiyolarmış.2 oyuncu da olur ama Osimhen harbiden başka 1 seviye bu oyuncuların yanında.Dursun başkan ve yönetimin de transferler için güvendiği kaynak Osimhen'dir bence..

Geri
Üst Alt