Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.609
- 21.913
- 2.663
Tekele borç varİban atiyorum dostum yorum basi 1 euro sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekele borç varİban atiyorum dostum yorum basi 1 euro sana
Takip edersen bu sayfada takip ettiklerinin mesajları oluyo ordan bakarsın yav teknolojiye biraz ayak uydurunO kadar caresizim ki aklima geldikce mustafa yigiti (k.konyak) aratip postlarina bakiyorum
Sonuncu erzurumu yenemeyecek miyiz yaniAci ama mevcut kadro ligin en kötu takimi erzurumu yener diyemiyorum
Takip edersen bu sayfada takip ettiklerinin mesajları oluyo ordan bakarsın yav teknolojiye biraz ayak uydurun
hani israilli topçu yasaktı bir tek bunlara mı serbest acaba ?İsrailli, Sivas’ta da oynamıştı galiba bi ara.
Hiç umudum yok heiskahvekonyak salı istanbulda diyor
kelleyi koymuş gibi
Tekele borç var
Erzurumu yenmek için 3 transfere ihtiyaç varAci ama mevcut kadro ligin en kötu takimi erzurumu yener diyemiyorum
Öyle bi şey mi var? Bilmiyorum ki.hani israilli topçu yasaktı bir tek bunlara mı serbest acaba ?
Bizim yöneticiler memur gibi haftasonu tatil yapıyorlar. Hafta içi hareket oluyor. Bu hafta içi artık Batrakov gelir herhalde onun dışında bir transfer beklemiyorum zaten.Gene bir tane haber bile çıkmadı böyle böyle bitirecek dönemi dursun transfer yapmadan
bir ara antalya da da vardı 2 tane iyide oynuyorlardı sepetlediler hattaÖyle bi şey mi var? Bilmiyorum ki.
bir ara antalya da da vardı 2 tane iyide oynuyorlardı sepetlediler hatta
@Oğuzhan Sesko yu iyice sapik yaptiniz@Aybars Ay kadınlaştın mı dostum. Seni @Oğuzhan Sesko ya ayarlayacağım
analiz'ûl izlenmesi gereken