Transfer Nöbeti #10

ne martinelli nede leao , Rashfordun sağ ayağındaki tekmelik bile olamaz.

şuan o tarafta form olarak kvara dan sonra gelecek 3-4 adamdan biridir heralde dünyada.

rashford, kenan , diaz , vinicius
Diaz'ı unutmayalım lütfen :hat:

a-soccer-player-is-celebrating-a-goal-on-the-field-while-wearing-a-white-jersey-d50hv24thmp7nbm4.gif

Nkunku, Leao ve Rashforda hic sicak bakmiyorum. Ilk oyuncu Leipzigden sonra oldum sanip eskisi gibi pres yapmayi birakti ve Chelsea taraftari bu herifi acayip elestiriyordu.
Leao'u Milan sanki 2 senedir satmayi istiyor ama bir türlü kurtulamadi. Bu da hic topa karsi calismayi sevmiyor. Üstüne futboldan cok daha fazla party falan yapma ile göze batmis gecen sezon. 2 sene 90-100 isterken, simdi 40a öylesine razi degiller.
Rashford'da topa karsi hic calismiyor. Barca taraftari onun bu yüzden alinmamasini istiyordu. Yoksa 30 milyon cok mu para öyle skorer yapan adam icin? Buda ilk ciktiginda baya caliskan kosan basan oyuncuydu. Sonra bunu baya birakti ve bizde hic kosmaz gibi geliyor bana.

Bu arada transfer etmeyi düşünmedik ama Gedson net olarak fark yaratırdı. Şu anda ne bizde, ne de rakiplerimizde Gedson gibi dikine gidebilen, topu alıp rakip kaleye hızla giden orta saha oyuncusu yok.

Gündüz kuşağı programı gibi sabahın zkinde Okan Buruk ile FaceTime dışında oyuncuyla iletişim kurup ikna edebilecek herhangi bir şahıs bulunmuyor koca Galatasaray içerisinde.

Bizim ŞL kozuyla ülkeye getirmeye ikna edemediğimiz adamı Avrupa Ligi elemesindeki Beşiktaş getirirse yönetimin beceriksizliğinin resmi olur.

şaşırır mıyız? Biz oynatamadıgımız Ugocukhwu alırken beşiktaş bu adamı alıyorsa ve hala kongre bu yonetime kalsın diyorsa taraftar ne maça gitsin ne bir kuruş para harcasın. Amaç Galatasaray'ı liseler arası turnuvada oynasın diye küçültmektir.

madem alamıyorsun sat. nelson'a 4 milyon civarı teklif geldiği yazılıyordu doğruysa bizimkiler yetersiz bulmuştu. al şimdi satabiliyor musun. gerçi bu yorumcularda fena zaniola'yı 5'e yollarsın ona da bu paraya adam gönderilir mi diye çemkirirler.

Alırdım en az 3 yil falan oynar yani yeterli o sürede bence. Yaş konusuna pek takilmiyorum ben reis.
Geçen sezon Barca'da rotasyon oyuncusu olarak çok iyi işler yaptı ama buraya gelip o istikrarla oynayacağının garantisi yok Rashford'un. Zaten bu istikrarsız sezonları nedeniyle beklenen seviyenin hep uzağında kaldı. Son döneme bakarsak Leao çok daha istikrarlıydı. Öyle biri diğerine krampon taşıtır gibi bir durum da yok bence.

Geri
Üst Alt