Transfer Nöbeti #10

Torreira
Lemina
Sara
Gundogan
Ugochukwu
Nhaga
Batrakov

Nhaga haric adam eksiltebilen ve topla gidebilen orta saha oyuncumuz yok. Cok buyuk bir eksik, ozellikle de Sampiyonlar Liginde bu eksikligi yine hissedecegiz.

Sara, Torreira, Lemina uclusunden birini satip bu profilde bir orta saha almayi umarim akil edebilirler.

Taraftar olarak da cok pasifiz bu sene

Corum macinda daha sert tepkiler beklerdim mesela

Simdi de sosyal medya dursun istifa diye inlemeliydi

dursuna nefes aldirmamak lazim
Taraftarın genele bakarsak bu Dursun’dan da yönetimden ne farkı yok..gerçekleri gören akıllık taraftarda tepki veriyor ama yetersiz.

Hepsini geçtim hadi gitmeyecekler o zaman birazcık aklı olan taraftan orta saha yangınını yapar.. Şu an en önemli konumuz. Bu ortasaha transferleri olmasın bizden hiçbir halt da olmaz.Bu kabak gibi ortada ama dursun ve okan ısrarla görmüyorlar hainlik yapıyorlar.Bunlar olmazsa benim gözümde hepsi haindir.

Son düzenleme:
1786981588072.webp

30 milyon yuro da az görülüyor alacağımız oyuncu yu 500 milyona satacaz ya.. iyi çıksın yeter bu saatten sonra çok ciddi para verdik. maaşı da önemli tabi.. normalde 2 milyon maks falan olmalı da.. bu kadar bekleyerek herhalde 50 milyon değerini 30 a düşürdük. yetişemezdi çorum maçına..

Batrakov tutacak gibi geliyor yani Mertens'in yarısı kadar oynasa yeterdi bizim takıma. Eğer Batrakov tutarsa Yunus'u kanat Sarayı'da 8 numara rotasyonuna geri döndürebiliriz ayrıca.

Geri
Üst Alt