Transfer Nöbeti #10

Bir mucize olsa da Bruno Fernandes gelse be. 10 yılda bir ülkeye düşen asteroit gibi herif ya. Osimhen, Sneijder, Hagi taifesinden.

Parası neyse ne. Nasıl olsa Cuesta gibilere çarçur olacak o para

torreira fiorentinada bok oynar afedersiniz

heriflerde tonla ortasaha var ondan kaliteli bide oulaiyi aldılar :d

Torreira nin bundan haberi varmı?Cuma günü kötüde oynamadı.Sezon başı.Resmi kanallardan bir aciklama yapılır ozaman konuşulur.Bence bu konuşmalar çok boş geliyor bana.Ortada fol yumurta varmı kesin olarak?Sürekli gidebilir hoplayabilir ziplayabilir sözleri.Bana biraz mixer haberler silsilesi geliyor.

torreira lesley hemen gönder öek camavinga filan

sonra da hakan can al tamam işte

5 yil teklif edip 1.5 yila nasil inmis, elin adami ne isterse yaptiriyorlar bizimkiler gercekten beceriksiz oyle boyle degil.
Bukadar beklemenin manasi yok yani. Karsi taraf ne istiyorsa hemen kabul edip getirmek lazim

Bugune kadar mevcut yönetim ederinin altina aldigi 1 tane transfer yok

Lang’ı bu arada -düşük bonservis olmak kaydıyla- net alırım.

O kafası kırık, çok problemli denilen adam hem takımla hem hocayla çok iyi anlaştı.

Üstelik Lang tavanı çok yüksek bir oyuncu. Geçen sene bizde Psv günlerinin yarısı kadar oynadı

batrakovlu kadro yapin cabuk
1786989322494.webp

Lang gelsin dilenmeyin Leao Meao diye 40-45m bonservis üzerine 10-12m maaşı alır Zaha gibi sahayı pisler ağlar dururuz burda. Langın ne vereceği belli geçen sene bu takımın kanatları yeterliydi zaten sıkıntı orta saha ve Osimhenin yedeğindeydi Leao falan nerden çıktı durup dururken?

Geri
Üst Alt