Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.391
- 41.211
- 3.413
Can uzun hemen alinmali. Son gun mal gibi ortada kalmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikinci 11'e mi koydun
Yine hiç bir yerde yazılmayan Mayıs'ta yazılmış
bana ordan 1 cig köfte kap gel aslanım
Sutlari sadece yav kolay vs olmasini gectim. Sadece su sutlari cikarsa fazlasiyla yetecekYa şmpynşip çok kolay ya da burada yeterince çalışmıyor.
Gel kendin albana ordan 1 cig köfte kap gel aslanım
Banada öyle geliyor sola imşallah paraya kıyılır da uygun güzel biri gelir abi apokerimi seviyorum ama birebirlerde bitti malesefCan ve Leao da gelecek bence.
Sol stoperi unutmazlar umarim.
Devrim tanrıça özkan ile sevgili olduğuna şükretsin. 1 gün sevgili olsam ömür boyu yalnızlığa razı olurumTorreira sevgilisinden ayrılmayı beceremeyen erkek modeli sanırım.
Geçen seneden beri düşüklüğünü buna veriyorum artık.
Gerçekten hem kalmak için hem 5. Şampiyonluk için vs kendini çok motive etmeye çalışıyor ama burada hem yapabileceği başka bir şey kalmadı sanırım hem çok yıprandı duygusal olarak.
Tüm duygusal iniş çıkışlarını da buna bağlıyorum. Burada kalmak için kendini zorluyor bence
bazen senin yazdığın mesajlara bakınca "ben mi yazdım bunu?" diyorum. acaba sahte hesaplarından biri ben olabilir miyim?Ben fahri moderatörüm hepinizi banlarım
Siz yokken ben, sahte üyeliklerim ve lucid rüya başlıklarım vardı burada
Sercan Yıldırım geldi diye seviniyorduk
mentüllö sigara kalktı dostumGel kendin al
Gelirken de bi paket Marlboro mentollü pls