Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.942
- 14.421
- 1.498
Gününde olursa Neymar oluyor gününde olmazsa olcan adınLang gayet faydalı biri yani bence ya.
Leao kadar etki yaratmaz elbette ama yetenekli herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gününde olursa Neymar oluyor gününde olmazsa olcan adınLang gayet faydalı biri yani bence ya.
Leao kadar etki yaratmaz elbette ama yetenekli herif
Bizimkiler teklifi düşürür şimdiLeao bize yaklasiyor yerine Moreira'i aldilar.
Ikilemdeyim ama bizimkileri dusununce daha iyisine ihtimal vermiyorum.Admirim cidden Leao transferi hakkında düşüncen nedir?
Terim sinirden deliye döndünedim sertel engellenmiştir
Fofanayi ciddi ilgilensek bence girip kapabiliriz. Morayi bitiremedi roma daha , bize benzer formuller sunuyorlar belli ki.Kanat transferlerinde bugun:
Ibrahim Mbaye > Liverpool
Moreira > Milan
Fofana > Roma![]()
duyum mu bilgi miKolpa kemal geliyor ben kaçar
Hakan kesin alinmali. Birakalim romantikligi iṣ yapsin isterse kadiköyde kalsin bananebatrakov alırsak parayı iyi bir 6 ya da 8e basalım
oraya en kötü hakanı alalım derim
al işte bombayı bıraktı kucağımıza gitti.Bir süre foruma girmemeyi tercih ediyorum.
Son notum büyük bir sürpriz hazırlanıyor.
İyi akşamlar herkese.
Bilgi hocam birazdan düşerduyum mu bilgi mi
Romano baya ilerlemis diyor yani araya girip belki alabiliriz ama bence bizimkiler kafayi Leao'ya vermis gibi.Fofanayi ciddi ilgilensek bence girip kapabiliriz. Morayi bitiremedi roma daha , bize benzer formuller sunuyorlar belli ki.
Kazananlara bakin. Göndericekler tam liste