Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.484
- 10.718
- 2.168
Ardam hemen senin için taslaklarımı kurcalamaya başladım, arasına sıkışmış olabilir editAzizim sanırım yarın kaldırıyoruz uçağı, taslaklarında falan Batrakov editi varsa paylaş görelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardam hemen senin için taslaklarımı kurcalamaya başladım, arasına sıkışmış olabilir editAzizim sanırım yarın kaldırıyoruz uçağı, taslaklarında falan Batrakov editi varsa paylaş görelim![]()
Orada hep son karar için Mora transferi sonrasında verilecek diyor. Roma 3-4-2-1 gibi oynadığından Mora'yı bitirince Fofana'dan vazgeçip farklı profile de gidebilirler gibi geliyor bana. Malick Fofana işini beklerdim ben ki zaten her türlü play off sonrasına kalırdı bu iş ama bizimkiler bu hafta Leao'yu bitirecekler sanki. Milan'ın Diego Morreira'yı alması 50'ye böyle bir intiba uyandırdı bende.Romano baya ilerlemis diyor yani araya girip belki alabiliriz ama bence bizimkiler kafayi Leao'ya vermis gibi.
Kaynak?Batrakovu almisiz
Ufuktanım, camia olarak 5 dakikaya geliyorum Servet diyen Gökhan kıvamındayız, isyan ettim yhaaTensel yakınlaşmaya ne zaman geçerler azizim
Barış'ın açtığı orta malumGününde olursa Neymar oluyor gününde olmazsa olcan adın
Ufaktan bir çıtlat be üstat?Bir süre foruma girmemeyi tercih ediyorum.
Son notum büyük bir sürpriz hazırlanıyor.
İyi akşamlar herkese.
@Murat Durmaz mı GökhanımAz önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm
8 numaraNeyse eleştirdik ama ilk falsosunu görene kadar şu dakikadan sonra Batrakov bizim için ligin en iyi 10 numarasıdır
indirdigi topu osimhen gol atamayınca barış mı sucluBarış'ın açtığı orta malum
Bence Lang'ın düşük performansı Barış'ın önünde.
Ha ama Barış gününde olunca Lang'dan daha yırtıcı

Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm