- 3 Temmuz 2012
- 140.242
- 88.457
- 5.478
konum veremem dostum banladıgım üyeler pesimdeNeredesin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konum veremem dostum banladıgım üyeler pesimdeNeredesin![]()
En kötü maçı olabilir mi Özkanım, şey olsa çekilmez kıvamındaydıYav sorma yav bir kere geçemedi ya.
Söylendiği gibi 30 40 teklif varsa şahsen satılmalı. Ben 20 ye dahi razıyım
Recebim senin için her şeyimi veririm, canlı kalkanın olayım Recebimmkonum veremem dostum banladıgım üyeler pesimde
Önce arabayı yıka Hakanımcok fena yagmur yagıyor eve bi damacana su söyleyeyim
Noldu ceza mı aldıKahvekonyağa yazık olmuş.
Yetkili bir abiye benziyordu.
Osimhen el kol hareketi yapıyor diye kızıyorlar da valla adam çok haklı orta özürlü bekler kanatlar bencil yunus. Adam iyi sabrediyorEn kötü maçı olabilir mi Özkanım, şey olsa çekilmez kıvamındaydı![]()
96Batrakov sizce hangi numarayı almalı. 9, 13,14,15 boşta. Bence 15 numarayı almalı.
Batrakov sizce hangi numarayı almalı. 9, 13,14,15 boşta. Bence 15 numarayı almalı.
Yunus yine bir şeyler yaptı, Barış ve Sane iyice saldı bir yerden sonra, abi motor Ferrari şanzıman Doğan Slx 1.6 ie olunca maalesefOsimhen el kol hareketi yapıyor diye kızıyorlar da valla adam çok haklı orta özürlü bekler kanatlar bencil yunus. Adam iyi sabrediyor
66Batrakov sizce hangi numarayı almalı. 9, 13,14,15 boşta. Bence 15 numarayı almalı.
Herif değişmiyor anasını satayım. Meloyu fa böyle çöp etmişti.Ana plan oyuncusu ne demeye kiralık verilecekmis. 10 kağıt saysinlat