Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.792
- 18.263
- 2.228
reddit dahil tüm man utd forumları bruno-gs konuşuyor ciddi görüşme var heralde
40 milyona biter bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emir ver hepsini doveyim reis hepsi benden krokarYo kral millete niye sataşayım ben.
3 gün önce miydi neydi gecenin köründe 20 30 farklı adamın sorusuna düzgünce cevap verdim sanırım. Ama yarım yarım bakıp gelip ya sen bunu söylemedin medyada gördün gibi boş beleş şeylere de sinirleniyorsun.
https://eksisozluk.com/entry/185030155 adamı 13 temmuzda yazmışız bak bu 1. salvo. bunun üstüne tekrar alevlenmeden önce uzun bir entry yazmıştım kendisini dahil edip ponomarenko da neden vazgeçdiği hakkında.
gelip anca konuşmayı biliyor bu arkadaşlar sinirleniyorsun doğal olarak.
kaç kere yazdım bilmiyorum burada hepimizin ortak noktası gs.
burada bir like atılınca benim cebime para falan mı giriyor da sürekli bir muhalefet olma çabası var. alayını engelliyorum zaten bunlara da burhan nevzat mustahak bakma.
Alinabilecek dedim, onu birakmazlarMainoo net
Dövsene hadiEmir ver hepsini doveyim reis hepsi benden krokar
ISkender kucuk
Adminler haric yazmayi unutmusumDövsene hadi
Hüsnüm ayrılmadan taslaklarındaki bilgiyi paylaşıp öyle gitmişTam da forumdan ayrilirken mi fisildadilar buyuk surprizi
10 saniye kadar duraklatti yanlis okumusumSON DAKİKA | Manchester United, Galatasaray'dan teklif alan Bruno Fernandes ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı.
[@TheAthleticFC]

Kahvekonyak senmisin la. Bir tane dedigin tutmadi beYo kral millete niye sataşayım ben.
3 gün önce miydi neydi gecenin köründe 20 30 farklı adamın sorusuna düzgünce cevap verdim sanırım. Ama yarım yarım bakıp gelip ya sen bunu söylemedin medyada gördün gibi boş beleş şeylere de sinirleniyorsun.
https://eksisozluk.com/entry/185030155 adamı 13 temmuzda yazmışız bak bu 1. salvo. bunun üstüne tekrar alevlenmeden önce uzun bir entry yazmıştım kendisini dahil edip ponomarenko da neden vazgeçdiği hakkında.
gelip anca konuşmayı biliyor bu arkadaşlar sinirleniyorsun doğal olarak.
kaç kere yazdım bilmiyorum burada hepimizin ortak noktası gs.
burada bir like atılınca benim cebime para falan mı giriyor da sürekli bir muhalefet olma çabası var. alayını engelliyorum zaten bunlara da burhan nevzat mustahak bakma.
Satış
Singo=40m
Torreira =14m
Jacops=20m
Sallai=20m
Lemina=6m
Toplam100m
fb transferlerinin %90ını övmediysem ismini kesme kasa serdar yapacan mıISkender kucuk