Transfer Nöbeti #10

Yo kral millete niye sataşayım ben.

3 gün önce miydi neydi gecenin köründe 20 30 farklı adamın sorusuna düzgünce cevap verdim sanırım. Ama yarım yarım bakıp gelip ya sen bunu söylemedin medyada gördün gibi boş beleş şeylere de sinirleniyorsun.

https://eksisozluk.com/entry/185030155 adamı 13 temmuzda yazmışız bak bu 1. salvo. bunun üstüne tekrar alevlenmeden önce uzun bir entry yazmıştım kendisini dahil edip ponomarenko da neden vazgeçdiği hakkında.

gelip anca konuşmayı biliyor bu arkadaşlar sinirleniyorsun doğal olarak.

kaç kere yazdım bilmiyorum burada hepimizin ortak noktası gs.

burada bir like atılınca benim cebime para falan mı giriyor da sürekli bir muhalefet olma çabası var. alayını engelliyorum zaten bunlara da burhan nevzat mustahak bakma.
Emir ver hepsini doveyim reis hepsi benden krokar

1786993287096.webp

uğurcan
Tobias-Davinson-Veiga-Eren
Hojberg-P.M.Sarr
Batrakov
Barış- Osimhen -Leao
Tobias=15m
Veiga=40m
Hojberg=15m
Sarr=20m
Batrakov =30m
Leao=40m
Can=30m
Toplam🟰 190m
Satış
Singo=40m
Torreira =14m
Jacops=20m
Sallai=20m
Lemina=6m
Toplam🟰 100m

Yo kral millete niye sataşayım ben.

3 gün önce miydi neydi gecenin köründe 20 30 farklı adamın sorusuna düzgünce cevap verdim sanırım. Ama yarım yarım bakıp gelip ya sen bunu söylemedin medyada gördün gibi boş beleş şeylere de sinirleniyorsun.

https://eksisozluk.com/entry/185030155 adamı 13 temmuzda yazmışız bak bu 1. salvo. bunun üstüne tekrar alevlenmeden önce uzun bir entry yazmıştım kendisini dahil edip ponomarenko da neden vazgeçdiği hakkında.

gelip anca konuşmayı biliyor bu arkadaşlar sinirleniyorsun doğal olarak.

kaç kere yazdım bilmiyorum burada hepimizin ortak noktası gs.

burada bir like atılınca benim cebime para falan mı giriyor da sürekli bir muhalefet olma çabası var. alayını engelliyorum zaten bunlara da burhan nevzat mustahak bakma.
Kahvekonyak senmisin la. Bir tane dedigin tutmadi be

Bruno için Osi bütçesi ayırmışlardır gelirse en azından para doğru yere kanalize olacak gelmezse de bilemiyorum..

Stoperlerinden birinin şalter arada atıyor, diğeri 100 metreyi 20 saniyede koşuyor. Bu defans hattına güvenip clye gitmek intihar olur.

Geri
Üst Alt