Transfer Nöbeti #10

Leao ya hic isinamadim. Gelirse Zaha gibi olacak diye korkuyorum. Rashford Baba oyuncu. Her turlu is yapar

Bu arada rakip oyuncuyu bklamak gibi huyum yoktur ama Gendouizi geldiği günden beri çıktığı ilk süper kupa maçı hariç çok fazla maçta batırdı veya kritik hata yaptı.

Bu adama karşı burada özel bir sevgi ve beğeni var bence. Asla 2 sene önceki Torreira veya Lemina seviyesinde bi adam değil.

Bence gecen sezon asensio ve talisca ile birlikte feneri tasidi resmen .. Bizde orta alanda o agresifligi katabilen kimse yok maalesef Lemina gununde olmayinca..
Bu arada 2 yil onceki toreira leminayla ben de bir tutmam

rashford ile uğraşmak demek biz noa langı sokacağız gsye demektir.Rashford şu aşamada ayrılacak olsa en kötü pldeki her takım ister zaten , büyük ihtimalle arsenal,chelsea falan da ister he onlar olmadı yine villası,forrestı,castleı,tottenhamı bir şekilde maaşını öder kiralar en kötü o yüzden yani ben artık bu kulübe langı kitlemek için yapılan oyalanmalara pek kanmıyorum.Rashford bizim alabileceğimiz bir adam değil.Pldeki takımlarda para çok bons vermeden sadece 12-13m maliyetle kiralar geçerler yani

Gelir ama Leao’dan cok daha maliyetli olur.
Çok daha maliyetli olmaz. Milan Leao icin 35-40 arası ister. Leao'da bizden 10 civarı ister. Manchester Rashford'un kontratından kurtulmak istiyor, 15-20 milyonluk bir teklifi bile kabul etme ihtimali var. Sorun Rashford'un orada 15 milyon civarı kazanması ve Turkiye'ye gelmek istememesi. 7-8 civarı kazansaydı bir sekilde yüksek maasla gelmeye ikna olurdu.

valla ben tüm bu United asla satmayacak haberlerini "biraz daha para konuşalım" olarak algılıyorum

Rashford suan Leao transferinde Milan'a baski olsun diye ortaya atilmis gibi geliyor.

Son haberlere gore Milan 45'e kadar inmis, biz ise 40 milyon vermisik son teklif olarak.

Arada 5 milyon fark var gibi gozukuyor.

çok bilen futbol ulemaları 30 milyonluk ne gördünüz az izleyin de anlatın bakalım , bizde aydınlanak , yazık günah ya

Geri
Üst Alt