- 13 Ekim 2014
- 108.926
- 58.522
- 4.708
Sjjskdkdldl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samosa göre Batrakov istemis veda etmek icin. Hele sakatlansin1 gün ertelenmiş diyor Ruslar
Bizimkiler aptal mı neye izin veriyorsun?
Rus muhabiri maca cikacagini dusunmuyorum diye eklemis, sadece taraftara veda icin goturulmus diyor.Samosa göre Batrakov istemis veda etmek icin. Hele sakatlansin
Gelmiyor. Bizimkiler Bruno Fernandes için bekletiyorlar. Bruno Fernandes'i de Bellingham için bekletiyorlarmış.batrakov bugün gelmiyor mu???
deplasman degil mi yav ne taraftariRus muhabiri maca cikacagini dusunmuyorum diye eklemis, sadece taraftara veda icin goturulmus diyor.
Deplasmanda taraftar olmuyor mudeplasman degil mi yav ne taraftari
Sami Yen, duyumcu tayfa cart curt işinize bakın olm babanız buradaO deplasmana gideceğini hepimiz biliyoruz değil mi?
Adam gelmiş olsa bile bu yönetim illa bir aksaklık çıkarmadan o adamı buraya indiremez.
Daha bir kötü senaryo var aklımda da yazmak istemiyorum 30 milyon bayıldık bari sahaya çıkarabilelim...

deplasman taraftarina veda edecekse yandik. butun sehirleri gezip turne yapar.Deplasmanda taraftar olmuyor mu
bileti ben mi kesiyorum diyorbir dk bir dk kahvekonyak ne diyor bu işe??