Transfer Nöbeti #10

Bunkar Bruno ihtimalini kovalıyor belliki umarım Batrakov işini bozmazlar durduk yere

bence de asagi yukari durum boyledir. asiri aktif hevesli dalsak yuksek maas icin koz vermis oluruz ister istemez, hassas bir denge var zaten cok zor bir is.

bruno.webp

Leminayı takımda tutuyorsan stoper falan almamalısın.Alacakları stoperide oynatmayacak okan denen adam.Yatacak yerleri yok bunların.Takımın içine edecekler.Paraları çöpe atacaklar utanmazlar.
Hala tepki yok şunlara.

Sachadan daha guvenilir bir kaynak yazarsa umutlanacam gibi duruyor saf bireyim maalesef :d

Şut atarken kaleye kaleciye bakıyor,oyun içindede kafa radar gibi maşşallah.

Evet reis attığı gollerde bilerek köşelere vuruyor ama ben şut tekniğinin zayıf gördüm.Çok sert vuramıyor gibi..İnşallah yanılırım.Ondan sonra buraya gelip şutlarında sıkıntı olursa sara gibi gelip burada kimse yok antreman yok okan falan demesin.Saradada aynısını düşünüyordum.Üç,beş tane uzaktan gol atınca şutun iyi olmuyor.

Hajrovic diye tutturanlarin yüzünden bir Hajrovic bizden önce ve bizden sonra napmis diye bir bakim dedim.

Lan bu ney?

Screenshot_20260818_130944_Flashscore.webp

fenerbahçe maçkara 25 yabancı 15 türk oynatabiliyorken biz çorum ve erzurum maçına 12 kişi ile hazırlandık
allah sizi bildiği gibi yapsın

Geri
Üst Alt