Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 den aşağı gelmez 20 istenen batrakovu 25 e aldılar napoli başkanı 30 istiyor Langa18-20 arasına biter
Maaşı da leaonun 5te 2si olur
Yauw yok öyle bir şey ne 30u25 den aşağı gelmez 20 istenen batrakovu 25 e aldılar napoli başkanı 30 istiyor Langa
Bence düz 25’e verir ama yine tek sene içinde ister25 den aşağı gelmez 20 istenen batrakovu 25 e aldılar napoli başkanı 30 istiyor Langa
Hocam,Dursun Özbek Gardi'ye daha zor hedefleri bitir diye Harder demiş, Gardi yanlış anlamış. Bana gelen bilgi bu yönde.
valla gerçek düşüncelerimi yazıyorum yangıncı olsam leao nasıl almazsınız yauv diye ağlardımnedimim çeşitli sosyal deneylerle nöbeti dizayn etme teşebbüslerin gözümden kaçmıyor
Dursun Özbek Gardi'ye daha zor hedefleri bitir diye Harder demiş, Gardi yanlış anlamış. Bana gelen bilgi bu yönde.
ben bu mesajlara da anlam veremiyorumHocam,
Bi sus be.
Bi sus arkadaş.
Harcanan para da 50 milyonun üstünde olur totaldeBatrakov
Lang
Harder
Lesley
Rezalet bir dönem geçirmiş olucaz, 1 tane bile kesin katkı verir dediğimiz isim yok.
Tebrikler beyler

söyleyeceğim şeylerin silinmeden kalmasının sözünü veremezsin14 milyona alirim demis Dursun
Yeni transferlerimizi tanıyalım
Çok gizli operasyonlardı arkadaşlar.