Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link kayboldu ağabeyBizleri niye mahrum birakiyon. At ṣuraya bizde izleyek skillsi
Daha dun brunoya 50 milyon teklif ettik ayıp ediyorsun heisŞL'si garanti olmayan, 13 yıldır şampiyon olamayan fenere çıkan isimler:
Gittens, Rowe, Sarr, Pavlidis, Watkins, Endrick
ŞL garanti, 4 yıldır şampiyon olan, yüksek limitli bize çıkan isimler:
Lang, Grealish, De Bruyne, Harder, Ansah, Schick
Yav dalga mı geçiyorsunuz 21 yaşında velet gelip burada 5 gol atar veya atamazHarderın sol ayağı iyi
Trabzondaki Sörloth performansını egale etse yeter
Vermez o iş 25 den aşağı bitmez yönetim hata ediyor twittertda bir Leao yangını başlarsa görürüm p zaman 40 a almadıkları adamı 50-55 e alır gelirlerGözünü sevdimin Napolisi Lang için, 30 dan aşşağı fiyat verme, hadi gözünü sevem. Leaoyı ite kaka zorla aldıralım bari şu beceriksizlere. Elalem oyuncu ve kulübü ikna edip transfer yapamaz, biz kendi başkanımızı ikna edip transfer yapamıyoruz.inanılmaz bir olay. Sen getir kardeşim şu Leaoyu gerisini taraftara bırak. Biraz kafayı verirse biraz uyum sağlarsa, nisanda ligi bitirir, Osim ile ikisi.
Eren ve Kaan varLang gelse bile bir kanat daha lazim. Koca bir sezon icin Lang, Sane, Yunus ve Baris yetmez.
sancho işimize yaramaz oyun kurucu kanat lazım lang gibi
Nasıl bir patlayıcılık? Gtümüzde mi patlamasını tercih edersinBen langi istemiyorum fena değildi ama daha patlayici bir oyuncu istiyorum.