Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.621
- 3.455
- 1.893
Bu dakikadan sonra gidilecek adamın önceki ismi çıkanlardan daha iyi olma ihtimali çok düşük. B planından daha iyi bir D planı çıkması için beklenmedik gelişmeler olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Aleksey Batrakov
- Lesley Ugochukwu
- Umut Erdem
- Brahim Díaz
- Gabriel Martinelli
- Bilal El Khannouss
- Rodrigo Mora
- Bruno Fernandes
- Malick Fofana
- Abdessamad Ezzalzouli
- Patrik Schick
- Rafael Leao
- Alexander Sörloth
- Nicolò Tresoldi
- Christopher Nkunku
- Noa Lang
- Conrad Harder
- Jhon Lucumi
- Bremer
- Thuram
- Camavinga
- Julio Enciso
- Marcus Rashford
- Jonathan David
- Bernardo Silva
- Virgil van Dijk
- Tijjani Reijnders
- Deniz Gül
- Bertuğ Yıldırım
- Can Uzun
- Ozan Kabak
- Jamal Musiala
- Aral Simsir
- Ponomarenko
- Jhon Duran
- Nathan Zeze
- Renato Veiga
- Pape Matar Sarr
- Ethan Nwaneri
- Beraldo
- Assane Diao
- Yuri Baas
boyle uzun transfer listesimi olur yaz doneminde ?
40m€ altında hiçbir teklifi kabul etmeyecekleri söyleniyordu geçtiğimiz ay. Oyuncunun hedefi de EPL büyüklerinden birisine gitmek. Muhtemelen 1 sezon daha kalıp hedefine ulaşacakhazır wolves küme düştü , keşke şu 30u yaprakova basana kadar mateus mane çözseydiniz be
21 yaşında nasıl cıkacak ambargo varken?yahu adam köyünden dışarı çıkmamış ,
hani zamanında sokakta maç yapardın , başka sokaklara gider mahalle maçı oynardın ,
bu çocuk onu bile yapmamış
o zaman gidip faroe adaları gol kralını alalım
ya tutarsa transferi istemiyoruz arkadaşım oke
isteyerek çıkamadı demiyorum zaten , zorla veya kuraldan farketmez sonuçta , sudan çıkmış balık gibi nereye geldim ben demeyeceğinin bir garantisi var mı21 yaşında nasıl cıkacak ambargo varken?
sen istemeyebilirsin ben istiyorum
Osimhen kaç?Eylül'e kadar bekletiyorsan, FM diliyle minimum 160 CA bir oyuncu alman lazım.
Lang maksimum 140-145 CA.
NOT : Bilmeyenler için, FM'de bir oyuncunun maksimum potansiyeli 200'dür. Genellikle 160 ve üzeri yıldız oyuncu kabul edilir.
Leao-Rashford seviyesi : 160-170
Olise-Yamal seviyesi : 170-180
Mbappe-Haaland Seviyesi : 190+
Elye Wahi demişler 23 yaş altına uyuyor ve ismi çıkanlar arasında iyi gibi duruyor ama çok takım değiştirmiş nedenseHarder değil yazmış altına
herif tüm takımdakilerden daha cok futbol biliyor merak etmeisteyerek çıkamadı demiyorum zaten , zorla veya kuraldan farketmez sonuçta , sudan çıkmış balık gibi nereye geldim ben demeyeceğinin bir garantisi var mı
adamın durak top kullanmak dışında başka meziyeti yok işte , gördük izledik biliyoruz ,