Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be reis taraftar bitmiş yönetim zaten bitik kadro doymuş heryerimiz Karabulut olmuş benim pek umudum yok
2 tane transfere bakar lig o kadar dert etme.

Ama fener cl ye gidip rencide olsun diye fikri bizim basimiza gelmez umarim. Cok sansli fikstur lazim.

Ya bizim oyun sistemimiz mi var 4 senedir ne izliyoruz? Bireysel yetenekler ile maci cozuyorsun baska birsey izlemedim ben 4 senedir.

Suan ki oyun sistemi de bu: "topu al Osimhen'e at"

Leao dun Greenwood'un yaptigi gibi 2 calim atip topu doksana asmali, bizim takimda saf yetenek/kalite eksikligi var yoksa bende Leao konusunda bazi tereddutlerimi soyledim burada ama adam kalitenin ta kendisi. Gidip duz ya da ciliz oyuncu alirsan oraya, gecmis olsun sezon.

Evet maliyeti fazla (yillik ucret bakimindan) bende ona degindim ama yapacak birsey yok. Bize kaliteli oyuncular gerekiyor yoksa hocanin isi zor, bunu kendi de biliyor.

Hoca inanılmaz birebirci. Hücumda da savunmada da. Bu saatten sonra değişmez, kendisinin futbol anlayışı böyle çünkü.

Kanat oyuncum birebirde topla gidecek, top rakipteyse birebirde adamı savunacak. Misal verdim yani kabaca böyle. Savunmadan da bunu bekliyor orta sahadan da. O nedenle hücum oyuncularına full serbestlik tanıyıp bizim takımın beklerin anası ağlıyor.

Leao işinde sanırım doğru ilerliyoruz 60 dı 45 oldu 45 den 40a düştüler 30-35 e inerlerse biter bu iş

Leao işinde sanırım doğru ilerliyoruz 60 dı 45 oldu 45 den 40a düştüler 30-35 e inerlerse biter bu iş
Yazilan 60 idi, bence daha fazla teklif beklemek icin zaman kazanma taktigi idi o

(Reijnders bile 61 M na gitti arabistana, ki daha aktif adamdi daha zor ligde)

Bu arada cidden günaydın mesajı atmamış insta hesabı

YALAAAAANNNN!! dursun 150 milyon teklifi görse hava parende atarak kabul eder.

YALAAAAANNNN!! dursun 150 milyon teklifi görse hava parende atarak kabul eder.

Yok 379 M reddettik ali naci...

Ama u23 degil daha ciddi santrafor profili arayisi onumuzdeki sene bu transferin gerceklesme ihtimaline gore geliyor bana bir yandan.

Mesela altimira veya onyedika noldu bu isimleri geçen devre arasında istemiyor muyduk, birine 20 diğerine 30 verecektik belki de dursun onaylasa. Gueye’e şuan 30 versek Villarreal muhtemelen satar niye istemiyoruz 6 ay önce deli gibi ismi çıkıyordu istiyorduk

Bu yaz neden bunlar alınmadı veya neden daha önce gidip alamadığımız bir ismi tekrar hiç yoklamıyoruz?

Mikatautze veya. Olm birisine bi kere mi gidilir gerekirse bugün alamazsın 2 sene sonra alırsın

Bruno Fernandes bizi kullanarak sözleşme pazarlığı yapıyor. Manu yanaşmıyor. Orda harbiden bir fırsat oluşabilir son dakika. Bizimkiler yine kumar oynuyor ama bakalım.

Leaoyu o maaşla o bonservisle kimse istemiyor. Bonservisi biraz yukarı ceksek on defa gelmişti bize. Muhtemelen orda da sabırlı davranıp ucuza almaya çalışıyoruz. Ucuz dediğimde 35+ bonuslar.

Bakalım iki harika transfer olur ama hala stoper konuşulmuyor çok can sikici cidden.
Şu iki trans olsun stopere yoldan gecen dayiyi koysakta olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt