Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane transfere bakar lig o kadar dert etme.Yok be reis taraftar bitmiş yönetim zaten bitik kadro doymuş heryerimiz Karabulut olmuş benim pek umudum yok
Ya bizim oyun sistemimiz mi var 4 senedir ne izliyoruz? Bireysel yetenekler ile maci cozuyorsun baska birsey izlemedim ben 4 senedir.
Suan ki oyun sistemi de bu: "topu al Osimhen'e at"
Leao dun Greenwood'un yaptigi gibi 2 calim atip topu doksana asmali, bizim takimda saf yetenek/kalite eksikligi var yoksa bende Leao konusunda bazi tereddutlerimi soyledim burada ama adam kalitenin ta kendisi. Gidip duz ya da ciliz oyuncu alirsan oraya, gecmis olsun sezon.
Evet maliyeti fazla (yillik ucret bakimindan) bende ona degindim ama yapacak birsey yok. Bize kaliteli oyuncular gerekiyor yoksa hocanin isi zor, bunu kendi de biliyor.
Yazilan 60 idi, bence daha fazla teklif beklemek icin zaman kazanma taktigi idi oLeao işinde sanırım doğru ilerliyoruz 60 dı 45 oldu 45 den 40a düştüler 30-35 e inerlerse biter bu iş
zorlamamış olabilir transferi belli olduysaDün hiç beğenmedim bu arada Semedo ile girdiği mücadelelerde hep ezildi
torreira ile kafa kafaya versinler o zamanbiz alak Fagioli yi
5m civarı maaş alıyor galiba. kimse vermez o bonservisi ölüp bitseler biletorriki 15-20 milyondan aşağıya bırakırlarsa bir dakika durmadan istifa etmeleri lazım
YALAAAAANNNN!! dursun 150 milyon teklifi görse hava parende atarak kabul eder.
Şu iki trans olsun stopere yoldan gecen dayiyi koysakta olurBruno Fernandes bizi kullanarak sözleşme pazarlığı yapıyor. Manu yanaşmıyor. Orda harbiden bir fırsat oluşabilir son dakika. Bizimkiler yine kumar oynuyor ama bakalım.
Leaoyu o maaşla o bonservisle kimse istemiyor. Bonservisi biraz yukarı ceksek on defa gelmişti bize. Muhtemelen orda da sabırlı davranıp ucuza almaya çalışıyoruz. Ucuz dediğimde 35+ bonuslar.
Bakalım iki harika transfer olur ama hala stoper konuşulmuyor çok can sikici cidden.