Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baleba için 80e anca verirler demiştim 70 + bonuslara gidiyor.
Bir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.

Hadi kolpa değil diyelim, ben anlamıyorum gerçekten 30 milyon euro civarına alabileceğimizi mi düşünüyoruz bu oyuncuları ve bununla vakit kaybediyoruz.

komiserim ve bilici arasında kavga var
izlenir

Thriller Jackson GIF
Nedimim mısırı ne de güzel patlatmışsın 👀😍

Bir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.

Hadi kolpa değil diyelim, ben anlamıyorum gerçekten 30 milyon euro civarına alabileceğimizi mi düşünüyoruz bu oyuncuları ve bununla vakit kaybediyoruz.
yav sana 1
kolpacı tolgahana 35 atayım

Martinelli okey verse 50 milyon euro veriyorduk para var ama işleyecek akıl yok bizde

Leao daha fuleli ve dikine gidiyor ama oyun kurucu özellikleri yok, Greenwood’da bu da var.

Tabii istikrar anlamında en büyük problem şu an, Leao çok düştü, atletik olarak öne çıkan bir adamın eski seviyesine ulaşamama ihtimali onu geriletir.
Oyun kuruculuk var aslında ya eskiden dediğim gibi reijnders olduğu zaman çok fazla derine gelip net kilit pas atıyordu içeriye çok ben komple bir paket görüyorum leaoyu uzun zamandır serie a baktığım için çok farklı farklı dönemlerde denk geldim

Beyler bu Batrakov Rusya milli takiminda üclü orta sahanin merkezinde oynuyor gibi gözüküyor doğru mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt