Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.927
- 15.070
- 1.548
herkes çok gergin korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.Baleba için 80e anca verirler demiştim 70 + bonuslara gidiyor.
Nedimim mısırı ne de güzel patlatmışsınkomiserim ve bilici arasında kavga var
izlenir
![]()
yav sana 1Bir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.
Hadi kolpa değil diyelim, ben anlamıyorum gerçekten 30 milyon euro civarına alabileceğimizi mi düşünüyoruz bu oyuncuları ve bununla vakit kaybediyoruz.
niye sadece 1 :/yav sana 1
kolpacı tolgahana 35 atayım
Aman diyim Nedimim korkmak yok, madem Türksün göster ürksünherkes çok gergin korkuyorum
Martinelli okey verse 50 milyon euro veriyorduk para var ama işleyecek akıl yok bizdeBir de Tolgahan vs birileri Baleba'nın yoklandığından bahsetmişti temmuz başında.
Hadi kolpa değil diyelim, ben anlamıyorum gerçekten 30 milyon euro civarına alabileceğimizi mi düşünüyoruz bu oyuncuları ve bununla vakit kaybediyoruz.
Allah kahretsin
komiserim ve bilici arasında kavga var
izlenir
![]()
Oyun kuruculuk var aslında ya eskiden dediğim gibi reijnders olduğu zaman çok fazla derine gelip net kilit pas atıyordu içeriye çok ben komple bir paket görüyorum leaoyu uzun zamandır serie a baktığım için çok farklı farklı dönemlerde denk geldimLeao daha fuleli ve dikine gidiyor ama oyun kurucu özellikleri yok, Greenwood’da bu da var.
Tabii istikrar anlamında en büyük problem şu an, Leao çok düştü, atletik olarak öne çıkan bir adamın eski seviyesine ulaşamama ihtimali onu geriletir.
ne bilelimBeyler bu Batrakov Rusya milli takiminda üclü orta sahanin merkezinde oynuyor gibi gözüküyor doğru mu