Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bomboş saçma sapan yorumlar yapıyor şu ne olduğu belli olmayan hesaplar. Lucas buraya gelmeden önce özel hayatında ciddi sorunlar yaşamış gittiği yerlerde de bu nedenle hep bir eve dönüş düşüncesi olmuş ve tutunamamış birisiydi. Fio taraftarıyla birlikte kiralık sezonunda el üstünde tuttu. Lucas zaten bize geldiği yaz aslında önceliği Fio'ya gitmekti. Onlar da Amrabat'ın yarım sezonluk performansına güvenip ölücülük yapınca Arsenal kapıyı kapattı. Hatta o dönem Arsenal bir daha İtalyan kulüplerine kiralık futbolcu vermem dediği haberleri vardı. Bu sürecin sonunda adam bize kaldı, bedavadan biraz pahalıya aldık kendisini. Burada o aile ortamını tatması, takım arkadaşlarıyla uyum yakalaması sayesinde ve bizim her sezon kendisine bir şekilde zam yapıp ikna etmemizle 4 yıl tutabildik. Şu adamın yaşadığının benzerini Adriano yaşadı ve futbol sahnesinden silindi gitti. Milyonlar kazanınca derdin tasan olmuyor sanki, bomboş konuşuyorlar.

Tresoldi, Demirovicten birincisi daha pahali olur, ikincisi daha fazla rakip var. Kisaca imkansiz
Ben oyuncu oldu demiyorum, teklifi söylüyorum. Barcelona en ciddi talibi ama onlar da Suarez'i alacaklar muhtemelen.

Bizim Belçika ile temaslarımız kuvvetli. Belli olmaz kiralık teklifimiz var zaten indirebiliriz.

Transfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.

gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.

ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri :D
Tresoldi transferi pahali geldi, oyuncuyla barcelonada ilgileniyor sjfsjfsjf

Tolgahana biat et

Demirovic gelmez. Hoeneß ben en iyi oyuncularimi tutmayi istiyorum diyordu ve Demirovic en iyi oyuncularimizdan biri demis. Demirovic'de röportaj'da bir yere gitmeyi düsünmüyorum demis.

Kisacasi Reddedilme listesine bir adam daha birmis olur. Tresoldi zaten hayatta gelmez ve Brügge Romanin 30-35 arasi teklifini beyenmemis. Bu cocuk Milli Takim icin forvet adayi. Bize Osimhenin arkasinda oturmak icin gelmez.

Niye daha gercekci/mantikli adam kovalamiyorlar anlamiyorum. Bana sanki sunu bunu almaya calistik ama olmadi diyerek, son günlerde bir menajer kazigi sokmak pesindeler gibi geliyor.

Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
Bence teknik kapasitesi o kadar düşük değil. Ayrıca bizim oynadığımız garip sistemde herkes hem savunmada hem orta alanda 1'e 1 düello şeklinde fiziksel temasa girdiği için fizik kapasitesi yüksek adamlara gitmek bence daha doğru. Zaten oyun falan kurmuyoruz özellikle Avrupa maçlarında.

Sarr iyi topçu ama ciddi sakatlıklar yaşadı. Gerçi onları yaşamasa zaten adı bizimle şu an anılıyor olmazdı.

Transfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.

gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.

ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri :D
Bu arada gene ilk söyleyen de sen olmamissin. Kolpaci emre kaplan senden önce söylemis hahah

Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
Dinamik bir oyuncu, bence teknik kapasitesi öyle düşük denilebilecek seviyede de değil ama evet, abartıldığı kadar bir oyuncu değil bence de. Bizim orta sahaya dinamizm katabilecek bir isim, barındırdığı özellikleri kadromuzda olması gereken özellikler. Yanında kim oynayacağına göre performansı 180 derece değişebilen birsi aynı zamanda. U23 olmadığını da düşünürsek nasıl olur bilemedim.

Bence teknik kapasitesi o kadar düşük değil. Ayrıca bizim oynadığımız garip sistemde herkes hem savunmada hem orta alanda 1'e 1 düello şeklinde fiziksel temasa girdiği için fizik kapasitesi yüksek adamlara gitmek bence daha doğru. Zaten oyun falan kurmuyoruz özellikle Avrupa maçlarında.

Sarr iyi topçu ama ciddi sakatlıklar yaşadı. Gerçi onları yaşamasa zaten adı bizimle şu an anılıyor olmazdı.
Ciddi sakatlık ne yaşadı ki Matar Sarr?

karıştırıyor olmayasın Sarr ile başkasını?
1787137815538.webp

Şimdi allah aşkına 35 milyon sarr'a mı verilir leaoya mı şu anki takım düşünüldüğünde

cedson a bayilan topcu eksperleri sarr i da sever bi bakima

ugocuku sutlaniyo heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt