Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.929
- 15.076
- 1.548
neden futbol diye sorduğumuz dakikalardayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oyuncu oldu demiyorum, teklifi söylüyorum. Barcelona en ciddi talibi ama onlar da Suarez'i alacaklar muhtemelen.Tresoldi, Demirovicten birincisi daha pahali olur, ikincisi daha fazla rakip var. Kisaca imkansiz
Tresoldi transferi pahali geldi, oyuncuyla barcelonada ilgileniyor sjfsjfsjfTransfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.
gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.
ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri![]()
Bence teknik kapasitesi o kadar düşük değil. Ayrıca bizim oynadığımız garip sistemde herkes hem savunmada hem orta alanda 1'e 1 düello şeklinde fiziksel temasa girdiği için fizik kapasitesi yüksek adamlara gitmek bence daha doğru. Zaten oyun falan kurmuyoruz özellikle Avrupa maçlarında.Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
Bu arada gene ilk söyleyen de sen olmamissin. Kolpaci emre kaplan senden önce söylemis hahahTransfer Nöbeti #10 oturup ağla hadi ertan yazdı diye jfdjf.
gözlük lazımsa adres sallayın hediye edeyim 2 nize de.
ne meraklısınız olmayan isimleri duymaya. görürüz demiroviç pahalı geldi haberlerini gören yok nasıl olsa at piyasaya isimleri![]()
Sakat oglu sakat nkunkudan bile red yemisler.Siz ikna edemezsiniz hic kimseyi.Sadece gelmek isteyen gelir.
Dinamik bir oyuncu, bence teknik kapasitesi öyle düşük denilebilecek seviyede de değil ama evet, abartıldığı kadar bir oyuncu değil bence de. Bizim orta sahaya dinamizm katabilecek bir isim, barındırdığı özellikleri kadromuzda olması gereken özellikler. Yanında kim oynayacağına göre performansı 180 derece değişebilen birsi aynı zamanda. U23 olmadığını da düşünürsek nasıl olur bilemedim.Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
Ciddi sakatlık ne yaşadı ki Matar Sarr?Bence teknik kapasitesi o kadar düşük değil. Ayrıca bizim oynadığımız garip sistemde herkes hem savunmada hem orta alanda 1'e 1 düello şeklinde fiziksel temasa girdiği için fizik kapasitesi yüksek adamlara gitmek bence daha doğru. Zaten oyun falan kurmuyoruz özellikle Avrupa maçlarında.
Sarr iyi topçu ama ciddi sakatlıklar yaşadı. Gerçi onları yaşamasa zaten adı bizimle şu an anılıyor olmazdı.
o zaman sigdursundemirovic, sigdursun tadinda bi hamle gibi
karıştırıyor olmayasın Sarr ile başkasını?Bence teknik kapasitesi o kadar düşük değil. Ayrıca bizim oynadığımız garip sistemde herkes hem savunmada hem orta alanda 1'e 1 düello şeklinde fiziksel temasa girdiği için fizik kapasitesi yüksek adamlara gitmek bence daha doğru. Zaten oyun falan kurmuyoruz özellikle Avrupa maçlarında.
Sarr iyi topçu ama ciddi sakatlıklar yaşadı. Gerçi onları yaşamasa zaten adı bizimle şu an anılıyor olmazdı.
bu mantıklı hiç iyi oyuncu alamayız nerede çöp var o gelirTresoldi, Demirovicten birincisi daha pahali olur, ikincisi daha fazla rakip var. Kisaca imkansiz
Yapabiliriz belli ollmaz. Özellikle seneye Osimhen'in satılma planı varken. Eksiklerimiz varken bu tarz gereksiz işleri yapan da bir kulübüz ayrıca.sen cidden osimhen varken 35 milyon euro yedek forvete basıcaklar diyorsun öyle mi : )