Transfer Nöbeti #11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün gece rüyamda dumfriesi aldığımızı gördüm bir anadolu takımını 6-1 yeniyorduk spor programı izliyorum maçın ardından ve dumfries haberi düşmüştü bomba gibi

arkadaşlar beni bilen bilir eğer bir rüya gördüysem o %100 gerçekleşir benim rüyalarım rüya değil bildiğin dejavu

şimdiden dumfries hayırlı olsun

Stuttgart ın resmi hesabını öğrenelim herkes 3-5 gönderip serbest kalma bedeli olan toplamda 18 milyon Euro’yu enzo için gönderelim de alem topçu görsün

Şl deki zorluk çerçevesinde değerlendirmek gerekir. O bahsettiğin takımlar her yıl oralara yakın oynayıp tecrübe edindiler, biz daha yeni oraya kafa tutmaya niyetlendik uzun aradan sonra. Çeyrek final liverpool psg için bile kolay olmayabilir zorlu kura gelirse. Son 16 yapsak başarıdır bence bu sezon
Adnancım biz daha rfs malmö nün 100 bin euroluk takımına düzgün oyun oynayamıyoruz diğerlerini saymama bile gerek yok.En iyi kadroyuda kursan max gelecebileceğin yer son 16 hocamızla.Avrupada ilk 8 olmak olmamaktan daha zordu.

Yine kimseyi satamayip dumduz kiralik veriyoruz. Satis isi icinde menejerlerle calismali bizimkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt