Transfer Nöbeti #11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir 75 milyon yurroya adam aldık.. görmemişin çocuğu olmuş gibi hani nerede hani ne zaman.. çok kolay birieymiş gibi osimhenin alınması.. millet transfer yapamıyor red yemekten… mohammed Mustafa transferi daha uzun sürdü.. Emre akbaba falan.. iki niye acaba osimhen transferinden sonra diğer transferler dediler.. bütçe belli.. 150 milyon yurro gömüp bütün transferleri haziranda açıklayacağız sananlar var.. her yere adam lazımı geçin.. kaleci alınacak sonra da defans bitti gitti.. memnun olmayan osimeni istemeyecekti.. 75-80 milyona takımlar kuruluyor.. sonra bir de yüzsüzlük donaruma da gelsin millot da gelsin bedava sanki.. sonra birde yönetim şöyle hoca böyle..

Gelir gelir kaleci de bek de gelir… dediğim gibi 1,8 milyar tl nin bir anda toparlanıp gönderilmesi kolay değil. Onu bekliyoruzdur…
bu işin sonu osde sarayla , kalede günay-jankat , bekte sallai'yle,stoperde nelssonla idare ederiz sorunu içimizden çözerize gidiyor gibi geliyor artık ben saldım yani son 2-3 haftanın hiçbir şey getirmemesi yüzünden.Gidecekler var daha bir de , daralıyorum

Valla osimhen hype'ı bende sönmeye başladı

Tired Good Night GIF by MLB

2 Ağustos işinde sadece Osimhen'in ismi geçerse yanlış olur, Sane gibi isme ayıp. Dün boş tribünler karşıladı zaten adamı. Yeni transferlerimiz için denmeli olası bir organizasyonda.

bugün napoli’de kalsa serie a’da 30 gol atacak bir topçu aldık napoli de bunun farkında öyle kolay değil.

bu işin sonu osde sarayla , kalede günay-jankat , bekte sallai'yle,stoperde nelssonla idare ederiz sorunu içimizden çözerize gidiyor gibi geliyor artık ben saldım yani son 2-3 haftanın hiçbir şey getirmemesi yüzünden.Gidecekler var daha bir de , daralıyorum
Sara iyidir. Biraz toparlarsa ciddiyet takınırsa olur. Kaleci kesin değişir. Sağ bek konusunda haklı olabilirsin. Sanki stopere daha çok önem veriyorlar gibi… ama gerçekten kolay değil. Pazarlıklar oyuncu ile anlaşmalar, parayı tahsis etmeler falan…

HY: “Donnarumma’nın maliyetini şu an Galatasaray karşılayamıyor. İlerde ne olur bilmiyorum.”

@Emre Zeytinli ben sana diyeyim, ersin kapismis bunlarla. Istedigi ekmek bakti cikmiyor- digerleriyle ortak olup bunlara rakip olacaklar gsli fenerli programi olarak.

Antipatik bulurum ersini, murat kosova okeydir ona gore

HY: “”Donnarumma’nın olma ihtimali %10, çok çok düşük.”

@Emre Zeytinli ben sana diyeyim, ersin kapismis bunlarla. Istedigi ekmek bakti cikmiyor- digerleriyle ortak olup bunlara rakip olacaklar gsli fenerli programi olarak.

Antipatik bulurum ersini, murat kosova okeydir ona gore
Ersin de çok sağlam geliyor, bu sezon en cok izlenen program onun olacak bence

Ersin de çok sağlam geliyor, bu sezon en cok izlenen program onun olacak bence
Kusra bakma , mikrofona yakin cskkkk diye icecek acip alakasiz kamera donusu olup, herkesin ses tonu itici olan yer basarili olmaz.(Bizim kitle olarak)

Haluk gibi ugurunkitlesi yuzunden koyuyorlar oraya zaten

90 milyon yurro koy ortaya.. 15 ten 6 adet transfer yaparsın orta üstü.. hem de çeşitli taksitlerle.. daha düşük maaşlarla.. biz parayı osimene gömdük.. tercih meselesi.. taraftar istedi yönetim de gerekli şeyleri yaptı. Daha çok daha pahalı olursa daha iyi olur ancak takım içi dengeler de sos verir yakında.. bir de limitin belli haliyle

Fenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.

İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.

Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt