Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.806
- 11.923
- 2.158
Osimhen nöbetiiiiii
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
moderasyon yanımda, alper admir tatilde bu gece operasyon var hazırlan.kalkışma mı var
anlasılan tatili uzun sürecekmoderasyon yanımda, alper admir tatilde bu gece operasyon var hazırlan.
Furkan vs Keramettin temsilli
Senin mesajları gece otomatik sildiricem Nebil, sabaha 2 mesajla sarı üye olarak uyanacaksıntüm üyeler on olup herkes atabildiği kadar mesajt atsın
keramettin beyi patlatalım
Osimhen'e heyecanlanmadıysan sanırım hiç bir zaman SergeiBen ne zaman heycanlancagim bi transfere![]()
Falcao ibnesi benim imajımı bitirdi@Emrah Yıldırım Falcao yüzünden adın çıktı iyice
Kaanin kardesiyle sözlesme uzatmislar, cikis bedelsiz. Acayip potansiyel olarak geciyormus
Kaanin kardesiyle sözlesme uzatmislar, cikis bedelsiz. Acayip potansiyel olarak geciyormus
Adam akilli sag bek almayan yönetime giris. Os ve stoperde cok iyi oynadi avrupadaabisinden ne hayır gördük ki kardeşini alalım dostum
2 sene avrupada kırmızı görüp eletti
Almancı grammeri ile yazdım ki etkisi derin olsunEvet Hakan’ın FB’yi reddetmesine vesile olan hamlem diyebilir miyiz
p.enisNebil okuyucu hangi üye acaba ?