Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.788
- 17.571
- 1.868
10 milyon + 15 düşecek160m euroydu 80m kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon + 15 düşecek160m euroydu 80m kaldı
Ben de göremiyorumTürkiye’ye ye mi kapalı ya bu, ben niye göremiyorum hesabında.
Hoca Avrupa'da başarısız da böyle bir örnek var mı yav üç tane iyi topçu alayım hadi CL de çeyrek yapayım bu kadar mı yani futbol?Millot,Ederson,Singo gelirse clde çeyrek yapılmadığı senaryoda hoca gidecek mi ? Yada fedaileri ne diyecek
Külot Mülot reis. Buna yükseldin varsaydım.Kimi heis
evet 1 olur 2 olur 3 olmaz artıkHoca Avrupa'da başarısız da böyle bir örnek var mı yav üç tane iyi topçu alayım hadi CL de çeyrek yapayım bu kadar mı yani futbol?
Hoca Avrupa'da başarısız da böyle bir örnek var mı yav üç tane iyi topçu alayım hadi CL de çeyrek yapayım bu kadar mı yani futbol?
Hocanın oyun planı değişmedikçe kim gelirse gelsin başarı gelmez avrupada.20m euronun altını topcu görmüyor malesef hocamız.Hoca Avrupa'da başarısız da böyle bir örnek var mı yav üç tane iyi topçu alayım hadi CL de çeyrek yapayım bu kadar mı yani futbol?
Abi ilk duyumu bunlar verdiTürkiye’ye ye mi kapalı ya bu, ben niye göremiyorum hesabında.
Hiç önemli değil.sane fb haberini verenlerde tirttifelix arnold 2k takipci
bild olsa bile güvenemedim