- 4 Ağustos 2009
- 83.602
- 62.244
- 5.093
Miloşşş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav oraları ayrı mesele bana kalsa Süper ligde oynattığı oyun bile dominant değil ama tabelaya bakarsan adamı elestiremezsin normal olarak ama öyle 3 tane topçu alayım hadi CL de finalist olalım oldu paşam yaHocanın oyun planı değişmedikçe kim gelirse gelsin başarı gelmez avrupada.20m euronun altını topcu görmüyor malesef hocamız.
Şl deki zorluk çerçevesinde değerlendirmek gerekir. O bahsettiğin takımlar her yıl oralara yakın oynayıp tecrübe edindiler, biz daha yeni oraya kafa tutmaya niyetlendik uzun aradan sonra. Çeyrek final liverpool psg için bile kolay olmayabilir zorlu kura gelirse. Son 16 yapsak başarıdır bence bu sezonolayı içinde değerlendirmek lazım.Lig,kulüp tarihinde harcanmayan paralar , alınmayacak oyuncular alınıyor.Bizim böyle bir gücümüz olmadı hiçbir zaman.Birkaç sene öncesine kadar Benfica'nın,Porto'nun,Psv'nin kadrosuyla aramızda bile makas oluyordu , şimdi bunlara bile aynı makası biz attık.Fatih hoca söylüyordu mesela bu makas muhabbetlerini sürekli
Şimdi geldiğimiz durumda bu oyuncuları alırsak top 5 ligden biri olan serie a'nın takımlarından bile daha iyi kadromuz oluyor en azından 11 bazında.He bunlar hep zirveye oynuyor ben burda da hoca farkı derim o zaman
Mektebi gala.en son fbli muhabirlerle tassak geçiyorduKim o Sergparator
Berkan gidiyorsa Salih Özcan kiralanmalı. Lemina çok kritik noktaya geldi.
Dostum bu cinsel olmayan sex
mektebi gala kım dostumHerife bak yav
Mektebi gala tarh yaziyo 3 gündür ama yasak
Lemina mevcut oyunumuzda bence orta sahanın ilk adamı olmalı, defansif anlamda Davinsonla beraber en geniş alanı savunan oyuncular.hoca kaanı sadece orada düşünüyor olabilir mi
kaan alan tutucu yalnız top kapıcı değil orada leminayı taca atıyor olabilir mi
millot gelirse ligde çokça torreira sara millot olur diyorum ben
2 gündür salladı biseyler ve tuttumektebi gala kım dostum
suan yasaklı kaynaktan duyum verdıgın icin 7 gün ceza alacaksın2 gündür salladı biseyler ve tuttu
En son hakan fbyi reddetti falan dedi ama yasaklandi
Nasıl topçuMillloooootttt