Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.772
- 4.758
Kaleciyi de yetiştirebilseler keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet donnarumma’yi istiyoruz
onun da bizi istedigini biliyoruz
Ederson- Guardiola toplantısı olacakmış sanırım belki orada Ederson gitmek için kolaylık ister.Kaleciyi de yetiştirebilseler keşke
8-10 da lazım evet, ama oraya koyacak oyuncu elde var yine de. Lemina'nın yapabildiklerini yapabilecek biri yok şu an kadroda. Kaan diyorduk ama çok ağır kalıyor o da. +2 için o bölgeye bir yedekleme şart. İlkay işi bu yüzden önemli yabancı sınırı eli kolu bağlıyor.Hücum falan gerekmiyor stoper sağ bek ve kaleci gerekiyor. Bir tane de 8-10 oynayacak fırsat transferi kovalanmalı.
Hücum falan gerekmiyor stoper sağ bek ve kaleci gerekiyor. Bir tane de 8-10 oynayacak fırsat transferi kovalanmalı.
Hadi inşallah.2 agustos surprizi donaruma olabilir
Sevgili Sümer hepimizin duası ve arzu etmemizdenvoturu bu iş olacak hissediyorum.Allah peygamber askina kimse sukadar edermi bu kadar edermi demeyecek ve arzulayacak.Ki hepimizin ortak noktası bu kaleci.Kimseden olumsuz bir düşünce yok.O nedenle isteyeceğiz yöneticilerimiz çalışacak İcardi elçi olacak.Zor biliyorum ama olursa mükemmel olacak.Gelsin oynasın kanı sarı kırmızı akar merak etme sen.Can-i gönülden olması dileklerimle.İyi bir kaleci yanında gerçekten iyi bir insanda almış olacağız.Muslera sonrası ilaç gibi gelecek.Umarim yanilmam..Şu sıcak yaz günlerinde Okadar iyi gelirki.
Korkmalimiyiz yani?Fenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.
İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.
Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.
Osimhen'i istemenin maliyeti var. Kombine sahipleri kusura bakmasınlar.