- 16 Haziran 2010
- 205.722
- 158.350
- 6.838
Al Hilal, Martinelli'yi transfer listesine ekledi. (Romano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes gassarayli sen icardisaraylisin kanks yavDaha geçen antrenmanlarda koşuyodu transfer görüşmesi için mi diyecem de süresi fazlaymış dediğine göre.Diğerine gelecek olursak dediğim gibi pusudayım gizli gizli beklemekteyim.Allah sabredenlerle beraber diyerek geri gelmesini beklemekteyim..
işte adam yanılmış onu diyorumali konuyu değiştirip durma bir şey sorduğun zaman.
Hayır dediği var mı dedin ben de onu söyledim.
Son olarak cukvuyu begenmiyordu iste adamin halide ortada oyuna bile atilmadi resmi macta kaan dan onde gorulmeyip.Orhan Ulucanın beğenmediği bir oyuncu var mı? Bu oyuncu transfer edilmez dediği
125b avro versene bana.
+1 kontenjan kalıyor 23 yaş üstü için. Orayı nasıl değerlendiriyoruz?demirovic IN
Lemina/ Torreira Out Sarr IN
Sallai Out Arda Okan IN
Kanat u23
Stoper u23
125b avro versene bana.
ben seviyorum. millete sataşmadan yorumunu yapıp geçiyorişte adam yanılmış onu diyorum
önemli bir otorite değil
Ya biri PL’de kümse düşmeye oynayan takım diğeri tek kale oynayan STSL takımı. Oynanan oyunların falan hiçbir alakası yok.
aldığımız hangi oyuncu iyi acabaOyuncu almıyor diye kizanlar şimdi maasaaf ediyor iyi oyuncu az maaşa gelmiyor nokta