Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .

Moderatör tarafında düzenlendi:
1787243319816.webp

Osimhen'i 85e düşürmüşler :sopa:

Leao için edilmesi gereken teklifi bunlara göre yapmışız vermiyorlarsa yapacak bir şey yok. Zaten herhalde artık u23 sol kanatlara bakacağız orada da Gittens, Rowe, Kevin, Tel, Godo olabilir gibi geliyor bana. Bir sürpriz ise Como'dan Jesús Rodriguez olur ama bu isimlerin hepsi de pahalı isimler tabi. Bazıları için 30 bazıları içinde 40 üstü isterler.

Sarrı almamak için leminayı göndermeyecekler aha izle

Bana kalsa ilk sarrı alırım forvet ve kanat u23 nhaga kira
Yanibasinda rakibine bak adamlar doldurdu kadroyu, gereksizlerden de bi sekil cikacaklar

Sen 1-2 kontenjanin hesabini yapiyorsun

Abv senin gibi baskanin demekten baska birsey gelmiyor elden

Sarr mevzusunda sağlam bir dış basın kaynağı yok ise katiyen ciddiye alınacak bir mesele değildir.

İtalyan muhabirlerin totoşluğu yüzünden leao konusunda net bilgi alamıyoruz ki dün milan 50 üstü istiyordu bonuslar falan söyleniyordu şimdi 50 istiyor haberleri dönüyor şu leao meselesi nereye bağlanacak çok merak ediyorum, bizimkilerden beter bunların duyumncuları ne dedikleri belli değil.

Yav planlamasinda degilim

Yani 1 firsat gelmis ayagina yazilana göre 25-30 mis gibi orta saha alma sansin var ama neymis illa bir yabancidan cikmaliyiz önce

Cikamamazsan? Firsati kaciracan

Isyan ettim, baskanin...
O konuda haklısın sarr 30a geliyorsa onu alırsın diğer tarafları sonra düşünürsün

Geri
Üst Alt