- 1 Mayıs 2018
- 58.159
- 48.926
- 3.873
murat kara sinir krizi gecirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yanibasinda rakibine bak adamlar doldurdu kadroyu, gereksizlerden de bi sekil cikacaklarSarrı almamak için leminayı göndermeyecekler aha izle
Bana kalsa ilk sarrı alırım forvet ve kanat u23 nhaga kira
Herkesin aksine can uzun meselesinin halen kapanmadığını düşünüyorum
Onlar da bizden az mal değilYanibasinda rakibine bak adamlar doldurdu kadroyu, gereksizlerden de bi sekil cikacaklar
Sen 1-2 kontenjanin hesabini yapiyorsun
Abv senin gibi baskanin demekten baska birsey gelmiyor elden
Dursun ülkede bir takimi zengin yapma firsati varsa o firsati kacirmaz bence.Bu olur max hatta stoperi de almazlar
Yav planlamasinda degilimOnlar da bizden az mal değil
Rezil planlama yaptılar bnc
bıktık artık kolpalarından umarım ceza yersinHerkesin aksine can uzun meselesinin halen kapanmadığını düşünüyorum
Sarr mevzusunda sağlam bir dış basın kaynağı yok ise katiyen ciddiye alınacak bir mesele değildir.
O konuda haklısın sarr 30a geliyorsa onu alırsın diğer tarafları sonra düşünürsünYav planlamasinda degilim
Yani 1 firsat gelmis ayagina yazilana göre 25-30 mis gibi orta saha alma sansin var ama neymis illa bir yabancidan cikmaliyiz önce
Cikamamazsan? Firsati kaciracan
Isyan ettim, baskanin...
Türkiye'ye gelmeyi reddetti demiş SKY, muhtemelen Dortmund, Leverkusen, Leipzig gibi takımlardan teklif aldıFbde akıl olsa keremi satıp can uzunu alır
2 hata var.
Adam evli karı düşkünlüğü min bende max olmalı.
Garibanlık 2 mizde de epey dipte olmalı..
Dursun'un dünyadan haberi yok. Bence daha çok Dursun'un çevresindeki bazı tipler ikilik çıkarıp Okan'ı harcamaya çalışıyor.Fatih Altaylı:"Takım idmanda ter dökerken hoca Club'larda ter döküyor."
bu ne lan
dursun medya ayagiynan hocayi bitirmege calisiyo heralde