- 6 Eylül 2014
- 94.734
- 65.374
- 4.608
Kimsenin geldigi yok recep. Bunlar bu sene frene basmisStoper olan sarr da gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin geldigi yok recep. Bunlar bu sene frene basmisStoper olan sarr da gelsin
can uzuna da geçen sene hakana yaptıklarını yaptılar belli ki
alacağız diye oğlanı ayartmaya ve kulübe baskı yaptırmaya çalıştılar sonra olmayınca gidip başkasını aldılar
sonra da bunlar gelmiyor yersen
bundan sonra gurbetçi oyuncular bu 3 kağıtçı yönetime ne diye güvenip gelmek istiyorum desin
yav can uzun da 30 üstü sıkılacak hiçbirşey yapmadı 30’a da gelmiyor iştecan uzuna da geçen sene hakana yaptıklarını yaptılar belli ki
alacağız diye oğlanı ayartmaya ve kulübe baskı yaptırmaya çalıştılar sonra olmayınca gidip başkasını aldılar
sonra da bunlar gelmiyor yersen
bundan sonra gurbetçi oyuncular bu 3 kağıtçı yönetime ne diye güvenip gelmek istiyorum desin
Transfermarktta birden bire yüzde 70e fırladı, bence olacakCamavinga tamam mı
Yeni perde Galatasaray da
yav can uzun da 30 üstü sıkılacak hiçbirşey yapmadı 30’a da gelmiyor işte
ya kral bu adamın sözleşmesinde satışın %20’si oyuncuya kalır maddesi varmış. adam da o maddeden vazgeçerim demiş gs yaparsam.Niye 25 satttin o zaman ulan 10 milyon neyine yetmedi
bi ez abde’sen neden palace oynayan sarr’a 30 sıkmaya döndük onu çözemedim.
piyasada u23 30-35 sıkılcak yetenekli kanat yok mu 29 yaşındaki adama 30 küsür sıkıcaz.
transfer olan kısımlar için hakan ve bitshiabu sarr-sane de kanat değişimi , süperOsimhen
Sarr Batrakov Sane
Sarr Sara
Jacobs Transfer Davinson Singo
Uğurcan
Demirovic
Barış Yunus Sallai
Torreira Nhaga
Eren Abdulkerim Kaan Sivasli
Jankat
orasını kimse inkar etmiyor da bizimkiler blörf sandı 50m’yibunun kararını vermek 3 gün
3 ay değil
Citynin 300 500 dk oynayan topçusu 100 milyon mu yuh aTottenham Savinho’yu da 100e alıyormuş, asla etmez.
orasını kimse inkar etmiyor da bizimkiler blörf sandı 50m’yi
orasını kimse inkar etmiyor da bizimkiler blörf sandı 50m’yi