- 3 Haziran 2015
- 57.553
- 66.835
- 4.143
Yetişkin forvet sever misin21 yaşında 30 m euro verdi zaten Watford ama oyunu anca olgunlaştı.
Üstüne Senegal doğumlu, çok riskli iş.
Mate Sarr da Senegal doğumlu ama görünen yaşı 23 en azından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetişkin forvet sever misin21 yaşında 30 m euro verdi zaten Watford ama oyunu anca olgunlaştı.

adamı banlatana kadar rahatlamıcanBiri bunun caps lock kullanmasina DUR demeyecek mi artik?
ırkçılık seziyorum sükunete davet ediyorum21 yaşında 30 m euro verdi zaten Watford ama oyunu anca olgunlaştı.
SARR KARDEŞLER bitiyor ULANNNN GS UCUYORBiri bunun caps lock kullanmasina DUR demeyecek mi artik?
derdin de becepBAN GELİYOR
![]()
Allah pocikerim'in yardımcısı olsun.
Ben sevmem de sana hep istediğin yetişkin siyahi forveti yollayacağım.Yetişkin forvet sever misin
DUYUM VERDİMderdin de becep
Solda oynar ama mevzu bu değil mevzu kulübü. Bence gelmeyecekBarış zaten solda facia kötü oynuyor sağda yine fena değil, Sane zaten sağ kanat, şimdi gidip başka bir sağ kanada 40 milyon teklif ediyoruz bizimkilerinin beynini çözemiyorum.
PL takimindan oyuncu almak zor. Adamlarda para cok. Yoneticilerin de yetkinsizligi dusunulunce bu transfer imkansiza yakin.35 milyonu Palas hayatta kabul etnez. Hatta 45 milyonu bile kabul etmezler
Kolpacilari sevmem rtsadamı banlatana kadar rahatlamıcan