- 1 Mayıs 2018
- 58.152
- 48.924
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok yaşlı değil mi o evertonda ki
ismini ilk defa duydum.Demirovic izleyen var mı nasıl profil ?
sırtı dönük oynar top tutar bitiricilik kötü ama alan açabilir osimheneDemirovic izleyen var mı nasıl profil ?
Bizdeki karı düşkünü orta özürlü de var. Onu da sarrr yapak ismini belki orta açarDursun : ne kadar senegalli varsa sarın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı sıkıntıları semenyo da yaşıyor bournemouth'da uçuyordu city'de hava gazıSarr'da beni düşündüren tek şey kapalı savunmalara karşı nasıl oynayacağı?
Leao mesela Milan ile genelde kapalı savunmalara karşı oynuyor, dar alan becerisi var o yüzden büyük takımda iş yapacak profile sahip.
Sarr da iyi oyuncu ama Palace genelde kapalı savunmalara karşı oynamıyor.
adam ortalama 20 30 gol atıyor arabistanda alamayız onuivan toney yıllık ne kadar kazanıyor veya ne ister bilmiyorum ama şans varsa zorlanmalı
Yetiskin kontenjani harcanacak topcu degil. Bunun yerine harder alalim daha iyi oda guclusırtı dönük sağlam topçu güçlü fizikçi önde top tutmaya yarar gereksiz boklanıyor bence
Allahım yarabbim Stoper ikilisi hala değişmemiş kendimi kesecem.
Gurme gassaraylisin vesselamUlan yine olmayacak bir isimle taraftarı oyalıyorlar. Ben yemem bu numaraları. Kendimi Noa Lang'a hazırladım.
Bizim yönetimin şampiyonluk kutlamaları gibi her gün veda ediyor çocuk