bazen tolganın buranın bir projesi olduğunu düşünüyorum. garip bir göklere çıkartma var.
Forum böyle bir proje yapabildiyse iyi bir şey. Varsa alternatif de yapılsın, onu da takip edelim.
Geçen dönem burada paylaşıldığında ben de önyargılıydım, sonra değişti. Her kim ise, verdiği özel haberler çoğunlukla doğru oluyor ve 1-2 gün sonra yerel ve yabancı basında yazılmaya başlıyor. Bu zaten başlı başına yazdıklarına dikkat vermek için bir done.
Leao sonrası alternatif Martinelli dedi İngiliz medyası yazdı, Demirovic dedi Alman medyası yazdı. Lesley'i listede olduğunu daha dönem başında yazdı, transfer edildi. Herkes Can Uzun gelmeye hazır derken, oyuncu tarafıyla henüz anlaşma sağlamış değil demişti, dün Alman basını bu yönde olumsuz haber girdi.
Chermiti için emin olmamak ile birlikte ilk o yazdı diye hatırlıyorum yine, yerel-yabancı medyada sonradan çıktı.
Veiga için teklif verileceğini yine ilk o yazdı, yabancı bilmiyorum fakat yerel medyada haberleri çıktı sonra.
Batrakov'u ilk bitti yazan yine o. Geçen dönem Restes neredeyse uçağa binmiş yazılırken Uğurcan için bitti diyen, maliyetine kadar yine bilen ilk oydu.
Şimdi diyeceksin bunların kaç tanesi geldi ki. Ben bu duyumculuk işinde transferin olup olmadığından ziyade verdiği özel haberlerin doğruluğuna bakıyorum kendi adıma. Bitti yazıp patlarsa o başka tabii. Yönelinen isimler konusunda şimdilik iyi gidiyor.
Yanlışı yok mu var, Leao veya Martinelli için 2 gün içinde biter diye büyük oynadı, patladı. Bilgisiz GS muhabirlerine de gereksiz değer veriyor, alıntılıyor. Duyumcular zaten kaynağı kesilene kadar, 1-2 döneme o da kaybolur ama kolpacı olmadığı belli.