- 16 Haziran 2010
- 205.955
- 158.663
- 6.838
Kahve Konyak GSC yönetiminden biri
Alın şimdi bu bilgiyi naparsaniz yapin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahve Konyak GSC yönetiminden biri
Yöneticilerden Özen Kuzu'nunmuş uçak heisEstağ. Uçak kimin bilmiyorum açıkçası.
Leipzig'de ilgilenilen bir oyuncu var ama transfer çıkartması yapıldığına dair bir bilgim yok.
1 hafta daha dayanırız aslan cimbomum içintransferde önümüzdeki hafta hareketlilik yaşanacağına dair bilgiler geliyor
yıllar önce kaybolan admin dediler banaKahve Konyak GSC yönetiminden biri
hocam gerek yok böyle seylere yav. yapmayın etmeyin.seni artık tolgahan abine f31 pardon f5 çek.
2 dk sevindirmediler
Bir bilgi de benden gelsin.Kahve Konyak GSC yönetiminden biri
50 verecez gelecek eli kolu bağlı palace fethi geliyor , adam Seulement Gala diyormuşİ. Sarr gelmiyor boşuna çığlık sevinçlerine gerek yok.
60 Milyon Euro verilmez ona.
bu kolpacı geçen hafta batrakov transferi kesin olarak kapandı diyordu. Daha hafta başı davinson como'ya gitmek istiyor kolpasını sıktıGalatasaray'da 2 yeni transfer bitmek üzere! 2 oyuncu için ödeme planlarına ilişkin son detaylar görüşülüyor. (Erdem Açıkgöz)
o kadar para vermiyoruz50 verecez gelecek eli kolu bağlı palace fethi geliyor , adam Seulement Gala diyormuş
Verilir niye olmasın mecbur vericez bu zamana kadar bekledik 60a da alsalar ben havalimani yaparım her türlü artık paraya bakmıyorumo kadar para vermiyoruz, verilmez de onun icin.
Uçak an itibariyle uçmağaaa başladı benim konuşmamı bekliyormuşYöneticilerden Özen Kuzu'nunmuş uçak heis
bence yapacağımız transferlerde her biri için 30un üstüne çıkmayız gibi duruyor en azından haberler o yöndeo kadar para vermiyoruz
Palace da vermiyor zaten.