- 18 Mayıs 2011
- 23.209
- 12.704
- 1.998
evet baya 20 yıl önce falandı mamadou sarr mı ne
Hah işte biz adı sarr olan en kötü topçuyu bulmuştuk... nasıl ettik bilemiyorum da işte...Evet. Mohammed Sarr'. Bir de Sarp vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet baya 20 yıl önce falandı mamadou sarr mı ne
Hah işte biz adı sarr olan en kötü topçuyu bulmuştuk... nasıl ettik bilemiyorum da işte...Evet. Mohammed Sarr'. Bir de Sarp vardı
Opsiyonlu mu? Önce deneyelim sonra alalimDursunun uçağı mı var lan
Kiralamıştır kesin
Heycan bahane benceEskiden romano bir sey yazınca heyecanlanirdik artik nasilsa alamayiz diyip zerre heyecanlanmıyoruz. Bir gram heyecanlandiysam fenerli olayım.
Greenwoodu iki fb maçında izledim. Talisca gibi takır takır gol atar ama oyun içinde yok gibi.
Bu herifin hiç maçını izlemedim ama muhtemelen oyun içinde daha etkin bir topçudur. Tamamen hissiyat
Almak lazil hem sol kanat hem forveti yedekler isteTel nereye gidecek acaba? Tel, GS'de diye haber çıksa şaşırmam.
Karpov’un Telegram’da okudum. Avrupa için 55 demişBuyuk ihtimalle dogrudur serbest kalma bedeli olayı. Keşke biraz daha yüksek olsaymış ama.
Günlerdir çocuğa çöp, yeni morutan vs. diyenler zaten endişe etmesin satamayız 55m'e haklı çıkarlarsa))
Ugochukwu ve Nhaga alternatif olmaktan öteye geçemez biz de