Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Hocayla yönetimin pek bir farkı yok diyince de sonra millet sanki küfür etmişiz gibi hocaya bir şey dedik diye deli gibi saldırıyor.Buyurun hoca da bu işte yani , e tabiiki de ben yarın bir gün bilmem ne depte stoperde kaan oynarsa yada osde bu herifler oynarsa top cikaramazsak , gol yersek deli gibi elestirecegim hakkı bu şekilde çünkü.Adami aldırmayan da kendisi yani tabiiki de hocayı elestirecegiz

Şimdi hoca santrafor u23, kanat ana kontenjan veya tersi olabilir, cevap beklediğimiz oyuncular var dedi ya...

Kanat için adı ciddi kaynaklarda geçen ve hani reddedilip çekilmediğimiz u23 oyuncu kaldı mı yahu? Ben mi unuttum acaba diye düşündüm ama aklıma gelmedi... Kim var u23 kanat cidden ilgilendiğimiz?

Renato Veiga (Villareal)
Pape Matar Sarr (Tottenham)
Rafael Leao (AC Milan)

Bu üç isim kesin alınmalı ve Nhaga kiralık gönderilerek U23 için de yer açılmalı 1 tane.

U23 Forvet de alınmalı. Keşke Tresoldi olsa. Olursa mükemmel olur.

Artı mutlaka yerli takviyesi de gelmeli.

Hoca 2 transfer ne dalga mı geçiyorsun yedekten adam sokamadın bugün eren jakobs değiştirdin öylesine

bu arada nhagada gram hırs yok ben olmuşum topcusu gibi takılıyor böyle oynarsa okana hak veririm oyuna almamasında

cukcuku bile bugün olumlu sinyaller verdi

katılmıyorum. son kullanıcısı olacağımız adama dünyanın parasını verip geçen yılı da yutmamalıyız. saran'a gidiyordu adam çocukluktan beri gsliyim diye zırvalamasın o zaman.
Para konusunda hemfikiriz son kullanıcısı biz olacağız gelirse

GS'lılık konusuna gelirsek bence Hakan GS'lı ondan yana bir tereddütüm yok

Ama bu adamlar olaya bizim gibi taraftar gözüyle bakmıyorlar

Onlar için para daha öncelikli bir konu

Son döneminde alabileceği en yüksek kontratı düşünüyor

Sonuçta adamın mesleği bu

Ben uygun bir fiyata bize gelmesini isterdim açıkçası

Ve gelse eminim ki tepki olsa bile iyi oynadığı takdirde taraftar kabul ederdi

Ama bu saatten sonra zor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renato Veiga (Villareal)
Pape Matar Sarr (Tottenham)
Rafael Leao (AC Milan)

Bu üç isim kesin alınmalı ve Nhaga kiralık gönderilerek U23 için de yer açılmalı 1 tane.

U23 Forvet de alınmalı. Keşke Tresoldi olsa. Olursa mükemmel olur.

Artı mutlaka yerli takviyesi de gelmeli.
Bu 3lu gelirse beni İsmet paşa gifleriyle alintila renktaş

Geri
Üst Alt