Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Barış için geçen sene de iş yapmaz artık deniliyordu kariyer sezonunu geçirdi.

2 maçtır rezalet ama ben yine de toparlayacağını düşünüyorum.

Barış, Sane, Yunus’tan en az geçen sene kadar gol katkısına ihtiyacımız olacak bu sene.

Ek olarak Sarr’ın gelmesi için sağ bekteki iki yabancıdan biri yollanabilir, Lemina’dan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum, oynadığında çok iyi çünkü dünkü gibi.

Hücuma da 2 yabancı 1 yerli eklemek lazım. Stoper dışında iyi bir kadro olgunluğuna ulaşılır.

Yaw 60 verir miyiz bu sarr için zannetmiyorum ben. Ayrıca takımda sol stoper sol kanat yok ve yedek forvet yok iken

konyak ağabey camavinga demiş. Camavinga'dan çıkma durumu var mı realin enzo falan da almadılar. Mou bize yollatırmaz bu arada. Ya da truva yaptıysa fbye camavingayı gsmize yollayacaktır ancak böyle anlarız.
Mourinho sikecileri zerre sevmedi. İntikam almak için de Camavinga veya benzeri bir futbolcusunu vermeyeceği varsa da verir bize.

Simit sarayının kapılarını menajerlere açacağımız bir hafta olacak anlaşılan

Barış için geçen sene de iş yapmaz artık deniliyordu kariyer sezonunu geçirdi.

2 maçtır rezalet ama ben yine de toparlayacağını düşünüyorum.

Barış, Sane, Yunus’tan en az geçen sene kadar gol katkısına ihtiyacımız olacak bu sene.

Ek olarak Sarr’ın gelmesi için sağ bekteki iki yabancıdan biri yollanabilir, Lemina’dan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum, oynadığında çok iyi çünkü dünkü gibi.

Hücuma da 2 yabancı 1 yerli eklemek lazım. Stoper dışında iyi bir kadro olgunluğuna ulaşılır.
Abi her şeye katılıyorum ama Barış için teklif varsa satılmalı bence. Çünkü hem kendi kişisel gelişimi için hem gelir kaynağı yaratmak için kulübe böyle bir teklif varsa satılmalı. Mutlaka toparlar belki en iyi sezonunu çıkartır ama alternatifinin olmayışı ve her koşulda ilk 11 çıkması bir süre sonra büyük sorunlar da çıkartabilir.

o şekilde bakarsak Osi hiç gelmeyebilirdi.
Tel ve Osi bir mi yav? Kiralık Camavinga’ya okeyim mesela 50 opsiyon koysalar bile belki performans verir de alırım belki dersin. Tel’e 50 opsiyon koysalar çok iyi oynasa bile rotasyonda kullanacaksın en nihayetinde.

Tel ve Osi bir mi yav? Kiralık Camavinga’ya okeyim mesela 50 opsiyon koysalar bile belki performans verir de alırım belki dersin. Tel’e 50 opsiyon koysalar çok iyi oynasa bile rotasyonda kullanacaksın en nihayetinde.
bu seneyi uygun maliyetle Tel ile götürürsün seneye daha iyi bir fırsat çıkabilir. Kiralık topçu sorun değil yanlış profiller sorun

Sarr için 65 istiyolarmuş düşse düşse 45-50ye düşer Şubatta 29 olacak adam için o da çok. Yol yakınken vazgeçmek lazım bu işten

Bu işin sonunda Mamadou Sarr gelir.

Hedefimizde bir sarr var da kulaktan dolma sarr muhabbetinden bu oldu.

Kanat için neden u23 düşünülmüyo anlamıyorum. Kanat dediğin enerjik pırpır olur belli bir yaştan sonra atletizm dinamizm düştükten sonra kanat oyuncularının performansı çok düşüyor Zahada bunu gördük hala gidip 28-29 yaşında adamların peşinden koşturuyoruz

Geri
Üst Alt