Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.455
- 103.413
- 5.238
5m kiralık + 35m opsiyonTel’e 45 gömdü Totnım kaça almayı planlıyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5m kiralık + 35m opsiyonTel’e 45 gömdü Totnım kaça almayı planlıyorsunuz?
Sabah dalgınlığı :sO totnımdaki
Tapusunu alamayacağımız/almayacağımız adamları kiralık getirmek saçma geliyor bana.Yaklaşık 2 aydır falan Tel ile görüşülüyor bu arada hocam bence olur.
Abi çok zor. Hakların %50'si barca'da en az 1 ay sürecek pazarlık olur bunda. İhtimal vermiyorum pek maalesef.Ezzalzouili büyük fırsat olur eğer alabilirsek. O çocuk tam bizim oyun sistemimize uyan oyuncu.
Elimizde böyle bir çek mi var acaba kırdırmaya çalışıyoruz5m kiralık + 35m opsiyon
o şekilde bakarsak Osi hiç gelmeyebilirdi.Tapusunu alamayacağımız/almayacağımız adamları kiralık getirmek saçma geliyor bana.
Tel 21 yaşında. Bayern Tot gördü. güzel bir anlaşmayla kiralayıp seneye alma şansımız olursa ve tutarsa iyi iş olur. Forveti de yedekleyebileceğin bir adam.Tapusunu alamayacağımız/almayacağımız adamları kiralık getirmek saçma geliyor bana.
Mourinho sikecileri zerre sevmedi. İntikam almak için de Camavinga veya benzeri bir futbolcusunu vermeyeceği varsa da verir bize.konyak ağabey camavinga demiş. Camavinga'dan çıkma durumu var mı realin enzo falan da almadılar. Mou bize yollatırmaz bu arada. Ya da truva yaptıysa fbye camavingayı gsmize yollayacaktır ancak böyle anlarız.
Abi her şeye katılıyorum ama Barış için teklif varsa satılmalı bence. Çünkü hem kendi kişisel gelişimi için hem gelir kaynağı yaratmak için kulübe böyle bir teklif varsa satılmalı. Mutlaka toparlar belki en iyi sezonunu çıkartır ama alternatifinin olmayışı ve her koşulda ilk 11 çıkması bir süre sonra büyük sorunlar da çıkartabilir.Barış için geçen sene de iş yapmaz artık deniliyordu kariyer sezonunu geçirdi.
2 maçtır rezalet ama ben yine de toparlayacağını düşünüyorum.
Barış, Sane, Yunus’tan en az geçen sene kadar gol katkısına ihtiyacımız olacak bu sene.
Ek olarak Sarr’ın gelmesi için sağ bekteki iki yabancıdan biri yollanabilir, Lemina’dan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum, oynadığında çok iyi çünkü dünkü gibi.
Hücuma da 2 yabancı 1 yerli eklemek lazım. Stoper dışında iyi bir kadro olgunluğuna ulaşılır.
Tel ve Osi bir mi yav? Kiralık Camavinga’ya okeyim mesela 50 opsiyon koysalar bile belki performans verir de alırım belki dersin. Tel’e 50 opsiyon koysalar çok iyi oynasa bile rotasyonda kullanacaksın en nihayetinde.o şekilde bakarsak Osi hiç gelmeyebilirdi.
bu seneyi uygun maliyetle Tel ile götürürsün seneye daha iyi bir fırsat çıkabilir. Kiralık topçu sorun değil yanlış profiller sorunTel ve Osi bir mi yav? Kiralık Camavinga’ya okeyim mesela 50 opsiyon koysalar bile belki performans verir de alırım belki dersin. Tel’e 50 opsiyon koysalar çok iyi oynasa bile rotasyonda kullanacaksın en nihayetinde.