Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.261
- 103.232
- 5.238
sen %25 i keçiören de diye BAY ı 40 a vermiyorsunAbi kaç istiyorlar 45m teklif etsek verecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen %25 i keçiören de diye BAY ı 40 a vermiyorsunAbi kaç istiyorlar 45m teklif etsek verecekler
Ben türk oyuncu diye satmıyorum yerine koyacak adam yoksen %25 i keçiören de diye BAY ı 40 a vermiyorsun
Cok iyimsersin. 10’dan asagi verirlerse 1 gun ban ver bana.Sarr bu arada net 2.5 milyon euro aliyormusuz Palace'ta.
Bizimkiler 5-6 teklif etmistir kesin.
uğurcangayet ideal
singo sanchez abdülkerim jakops
sarr sara
sarr batrakov barış
osimhen
sub: jankat, stoper transfer, sallai, eren, lesley, ngaha, sane, yunus, ilkay, fw transfer
yedeklerde iyi oluyor.
auono nerede demiş ''Kapı Kapandı'' diye
![]()
X'teSanti Aouna (@Santi_J_FM)
Journalist Foot Mercato | Ancien fondateur @parisunited6 | #Mercato | 🎯 #TransfersNews |🇫🇷🇬🇧🇮🇹🇪🇸🇩🇪🇲🇦🇧🇷🇹🇷🇸🇦 | @footmercato @FT_Redaktionx.com
Hayatımda hiç oynamadım azizim, ben öyle komut verip seyredilen oyunumsulardan hazzetmem bizzat aksiyonun içinde olmalıyımSalihim Fm editörü biraz azalt![]()
Yapılması gereken bi transfer bu arada ya adil ya ümüt özdağBenim bu seneden ümidim yok son gün Adil gelir belki.
Cevap olarak yazmış kolpacı.auono nerede demiş ''Kapı Kapandı'' diye
![]()
X'teSanti Aouna (@Santi_J_FM)
Journalist Foot Mercato | Ancien fondateur @parisunited6 | #Mercato | 🎯 #TransfersNews |🇫🇷🇬🇧🇮🇹🇪🇸🇩🇪🇲🇦🇧🇷🇹🇷🇸🇦 | @footmercato @FT_Redaktionx.com
Can ı alır koyarsın.Ben türk oyuncu diye satmıyorum yerine koyacak adam yok
İyi kaynak
ÖZEL : Galatasaray, Ismaïla Sarr için bastırıyor!
Türk kulübü, Crystal Palace'a ilk teklifi iletti, ancak Eagles tarafından reddedildi.
Öte yandan, Senegalli milli oyuncu Galatasaray'a katılmak istiyor ve transfere sıcak bakıyor.
1 gun ban ne yahu? Bu kadar iddialiysan 1 ay ban demen lazimdiCok iyimsersin. 10’dan asagi verirlerse 1 gun ban ver bana.