Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Dediğim gibi bu formasyonla Sallai'den çıktığında ya da Singo'dan çıktığında hücum hattı için aranan kaliteli forvet/kanat kısmını çok rahat halledebilirsin. Şu an mevcut hakkınla da orta sahaya Sarr'ı alabilirsin. Bunu yapmak zor değil. Kadronun da çehresini değiştirir. Dün değişiklik yapıyorsun 2'si bek değişimi. Sağ bekte Singo yoksa Barış oynar yoksa Yusuf Sivaslıoğlu oynar yoksa Kaan bile kayar oraya. Yani sağ bek için 2 tane yabancı kontenjanı bana hiç mantıklı gelmiyor.

2 kere Kaan sağ bek oynadı diye Avrupa'dan elendik... Artık hiç olmaz o iş...

Evet iki yabancı hakkı sağ bek olarak kötü ama mutlaka düzgün bir yerli merli yedek lazım oraya... Yusuf'u A takımla biraz çok izlemiş olsam ciddi ciddi OK derdim ama iki hazırlık maçında çok sınırlı dakikayla onu da diyemem... Hele hele Sallai gider, kalan Singo olursa sakatlık riskinin fazlalığını da düşününce öyle zırt pırt Barış'ı çekeriz, Yusuf'u deneriz, Kaan oynar diyemiyorum... Barış da sevmez yine o konuma düşmeyi bu arada...

Aşil Ohtani'nin mükerrer yazıp, like beklemesi gibi nobet

Levet 1931 yılından bu yana sallıyor 1 tane tutturduğunu göremedik.

Bu Levent'in hikayeleri insanı bezdiriyor kaç yaşına gelmiş niye hâlâ yorumculuk yapar anlamıyorum.

Levent Tüzemen:

"Lang kulübe mesaj gönderdi, beni alın para pul benim için önemli değil yeter ki Galatasaray'da oynayım, dedi"

"Asıl transferler kura çekimi sonrasına bırakılıyor, çünkü Yönetim önce rakipleri görmek istiyor"

:puhaha:
Abi hakkaten çok komik ya

oyun planımız full pres ve fiziksel güç üzerine o yüzden sarr daha iyi olabilir.Leao kilit açan,süperstar oyuncu orası doğru ama 50 maçlık periyodda bence yani uzun vadede sarr daha çok katkı verir , bizim oyuna daha uygun duruyor bence o yüzden sarr isteniyor

Bu iki Sarr’a ne gibi teklif yaptılar da gelmek için can atıyor ikiside

bir kulüp gerçekten nasıl böyle yönetiliyor hiç anlamadım

ilk sezon yaz döneminde omurgayı kurduktan sonra bir 8 alalım dedik devre arası 15 milyonumuz vardı ama bir tane ermeni çocuğu odaklanıp o parayı doğru yer yerine zanioloya verdik

sezon bitti herkes burada sol bek 8 ve 10 numara diyordu(mertens gidecek varsayılıyordu) ama biz angelinhoyu aldık (tutmasa da yanlış transfer demem) gidip zibilyon adet kanat aldık zahası tetesi bilmem nesi ama sezonu barış tamamladı

sonra bir süre sağ sol bek alamadık barışı berkanı oynattık başka yerlere adam aldık

sonra gidip bir tane sağ beke 30 milyon artı 5 milyon maaç bastık

devre arası leminanın iyisi alınacak diye ortalığa düştük lesley denen bir tane kalas yazın alındı ki leminanın yanından geçemez

şimdi kanat orta saha stoper filan yok biz bu kez de ikinci santrafor tipinde bir adamın peşinde koşuyoruz

ulan hiç mi bir planlama akıllı hareket olmaz bir kulüpte

üstelik zoru sen 2022 yazında başarmışsın omurgayı kurmuşsun sadece 2-3 er eklemeyle her dönem yürüyecektin

Onu bilemem ama stoper sart, takimda 2.5 stoper var sayisal olarak bu normal degil. Artik kalite olarak da en kotu Sanchez seviyesine yakin birisi gerekiyor.
sanchez seviyesine yakın almak zor sınırdan dolayı ama potansiyel olarak ona yakın oyuncular var hem de kiralık veriyorlar yani ama almıyorlar büyük ihtimalle apo kaptan da olduğu ve takımda herkesle arası iyi olduğu için arkasına adam alır gelir keser hiyerarşi bozulur diye alınmak istenmiyor o tarz biri

oyun planımız full pres ve fiziksel güç üzerine o yüzden sarr daha iyi olabilir.Leao kilit açan,süperstar oyuncu orası doğru ama 50 maçlık periyodda bence yani uzun vadede sarr daha çok katkı verir , bizim oyuna daha uygun duruyor bence o yüzden sarr isteniyor
On hatta iki presci olması gayet yeterli olur. Leao, rakibi komple kendi kanadına önlem almaya itecek kadar etkili oyuncu. Saar'a 40 vereceğimize, leao ya o parayı vermek hayrimiza olur.

On hatta iki presci olması gayet yeterli olur. Leao, rakibi komple kendi kanadına önlem almaya itecek kadar etkili oyuncu. Saar'a 40 vereceğimize, leao ya o parayı vermek hayrimiza olur.
işte amaç büyük ihtimalle clde barış-sarr-osi yapıp full basmak o yüzden tamamen press işini biraz daha abartı yapacağız büyük ihtimalle içeride

Bu Levent'in hikayeleri insanı bezdiriyor kaç yaşına gelmiş niye hâlâ yorumculuk yapar anlamıyorum.

Levent Tüzemen:

"Lang kulübe mesaj gönderdi, beni alın para pul benim için önemli değil yeter ki Galatasaray'da oynayım, dedi"

"Asıl transferler kura çekimi sonrasına bırakılıyor, çünkü Yönetim önce rakipleri görmek istiyor"

:puhaha:
şunu cidden düşünen yöneticimiz yoksa (belki başkan hatta) ben de bir şey bilmiyorum.

Bu arada davinson'u harcama timi içinde şunu belirtelim, davinson'u bozan abdulkerim. Herif maç içinde defalarca onun boşalttığı alanı da savunmaya çalışıyor. Son maç yaptığı birebir deki bireysel bir hatayı belkide 100 kaç sonra yapar

Bence Dursun'un hedefi Leao. Diğer haberler blöf gibi. Milan birkaç palavra haber salacaktır yakında, talipleri var diye. Son güne kadar sürecek bu bilek güreşi. Dursun'un nihai hedefi 3-5m kiralama bedeli + 25 civarı opsiyon. Milan ne kitlersem kardır diye bakıyor, takımda kalması büyük sorun onlar adına.

Geri
Üst Alt