Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Uğurcan Batrakov ve hakanıda solaryuma sokarsak fener görünce tırsar zaten 🤣
biraz atletizmi kısalım haksızlık olmasın işte :D bunlar da top yaparlar ama bu kadro valla averaj rekoru kırar büyük ihtimalle.Her takım mecbur uzun vurur hakanla falan rakip oslere ortada sıçan oynatırız

Leaoyu almak için sarr a gittiler yanlışlık adamı alacaklar hiç bir plan olduğunu düşünmüyorum.

Ne zaman toplantı olacak??? Toplantıları özledik...

Altimira da iyi oyuncuymus maçını izliyom da tam bizlik

Rahat olun ve plana guvenin
fernando-alonso-trust-the-plan-planetf1.jpg

biraz atletizmi kısalım haksızlık olmasın işte :D bunlar da top yaparlar ama bu kadro valla averaj rekoru kırar büyük ihtimalle.Her takım mecbur uzun vurur hakanla falan rakip oslere ortada sıçan oynatırız
Hakanı istiyorum millet burun kıvırıyor ama osiye saneye falan çok attırır

Demirovic iptal haberinden sonra cafer ve serdar kahvekonyagi tekrar gozden geciriyor

Ekli dosyayı görüntüle 332493
Kimse ekmeleddin bitti demedi ki yav. Oyuncuyla anlasildi kulubuyle pazarliklar devam ediyor denildi ki öyle oldugunu alman medyasi bile yazdi

Bugun görusmeler durdu haberi geldi, demekki kanata yetiskin forvete u23 karari alindi. Okan bile kimin gelecegini bilmiyor daha

2 hafta önce leao yarin bitti haberleri duser diyen adam gelip buraya ben ne dedim demesin 1 zahmet

Veli baltacı 3er 5er uyarı verirken

Bu rezil kepaze yönetim ne yapmaya calismaktadir

Ulan 10 gün falan kaldi hala tik yok

Lesley‘in gram faydasi olmayacagi kesin gibi, Batrakov‘un da ne verecegi belli degil baska da kimse yok

Böyle rezil yönetime anca böyle rezil bir dönem yakisirdi zaten

Geri
Üst Alt