Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.702
- 41.476
- 3.413
Rahat olun ve plana guvenin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz atletizmi kısalım haksızlık olmasın işteUğurcan Batrakov ve hakanıda solaryuma sokarsak fener görünce tırsar zaten![]()
Ne bileyim ben hiç görmedim. 5 haftada izin olsa bile almazdım zaten. Maximum 2 haftaNiye olmasin dedeṣkom
evetforuma alkollü girmek yasak mı hocam
Plan ne kiRahat olun ve plana guvenin
dursun bile kaldırtamaz o cezayı hocam malesefOnun bani bana yazin da transfer donemi bitince atarsin ... Ortalik sicak duyuma ihtiyacimiz var
Abi Binegöl bile transfer yapıyor ağlıcam
Ekli dosyayı görüntüle 332499
Rahat olun ve plana guvenin
Hakanı istiyorum millet burun kıvırıyor ama osiye saneye falan çok attırırbiraz atletizmi kısalım haksızlık olmasın iştebunlar da top yaparlar ama bu kadro valla averaj rekoru kırar büyük ihtimalle.Her takım mecbur uzun vurur hakanla falan rakip oslere ortada sıçan oynatırız
Kimse ekmeleddin bitti demedi ki yav. Oyuncuyla anlasildi kulubuyle pazarliklar devam ediyor denildi ki öyle oldugunu alman medyasi bile yazdiDemirovic iptal haberinden sonra cafer ve serdar kahvekonyagi tekrar gozden geciriyor
Ekli dosyayı görüntüle 332493
Veli abi ağzından bal damlıyordoğru hamleler yapılsa, mart'ta şampiyon olunacak ortam var.![]()
1 sene esek gibi calisiyoz. Birak da 5 hafta dinleniyimNe bileyim ben hiç görmedim. 5 haftada izin olsa bile almazdım zaten. Maximum 2 hafta