Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sarr için Mehmet Özbek az önce özel jeti ile Crystal Palace’a uçtu via Recep Buruk

herseyi geçtim yedek olabilecek yerli alınmıyor yıllardır.

Bunu anlamakta zorlanıyorum.

Her sene boşa çıkan bir gurbetçi mutlaka oluyor önce beşiktaş sonra Anadolu klupleri alıyor. Yerli yedek konusunda da ciddi eksiğimiz var.

Geniş kadro için 1 âdet yerli Ortasaha şart.

Her sene boşa çıkan bir gurbetçi mutlaka oluyor önce beşiktaş sonra Anadolu klupleri alıyor. Yerli yedek konusunda da ciddi eksiğimiz var.

can uzun'u alicaz

Kış döneminde de rotasyon için santrfor arayışımız vardı sözde. Bertuğ' u 1.5 a mı 2 ye mi ne BŞ aldı, Okan Hoca dönüp bakmamıştır bile. Yaz transferi gelince ilk istediği adamlardan biri olduğuna dair haberler paylaşıldı ve bu defa 15 m talep edildi tabii. ''Elit'' aşkının gereği herhalde, çift haneyi bulmayan adamla ne işi olur ekabir beyefendimizin?

Bertuğ ille alınmalıydı diye demiyorum da böyle davranırsan kimseyi alamazsın...

Sarr kardeslerden sonra daha fazla afrikali almamak lazim. Biraz guney amerika yada avrupa pazarina yonelmek lazim

Geri
Üst Alt