Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Nhaga’ya “çöp” diyen arkadaşlar var. Demek ki bu takımın en hareketli, en dinamik orta saha oyuncusu bir “çöp”. Bu, orta sahada ne kadar kötü durumda olduğumuzu göstermiyor mu?

Lemina, Sara, Kaan, Ugochukwu ve İlkay’ın hiçbirinde bu dinamizm, hareketlilik ve top taşıma özelliği yok. Belki biraz Torreira’da var ama onun da yaşı ilerledikçe bu özellikleri azalıyor.

Nhaga’ya “çöp” diyen arkadaşlar var. Demek ki bu takımın en hareketli, en dinamik orta saha oyuncusu bir “çöp”. Bu, orta sahada ne kadar kötü durumda olduğumuzu göstermiyor mu?

Lemina, Sara, Kaan, Ugochukwu ve İlkay’ın hiçbirinde bu dinamizm, hareketlilik ve top taşıma özelliği yok. Belki biraz Torreira’da var ama onun da yaşı ilerledikçe bu özellikleri azalıyor.
Topsuz oyunda hiç yok bu arada eleman.

Bunlar ne oyuncu gönderebilir ne oyuncu alabilirler. Sarr hayalini unutun beceremez bunlar
Sarr/ Leao ikilisinden birini bu kadar gundem yapip, bu kadar uzun uzun servis edip - gunlerce konustuktan sonra (hele leao 1 ay) ya onlar ya da onlarin desnginde 1 tane adam getirmeleri lazim.

Fakat nelsson hala sende, yollamadin henuz. Neden yani mesela, oynamayacak oynatmayacaksin. Kontrat yapmissin , girecek verdigin kararin fesih bedeli sana. Hatta lemina ile imzalarken ufak bir para verdilerse imza parasi diye hatirlamiyorum su an, o da girdi. Yoneticilerin degil kulup kasasindan bunlar hep.

P.sarr icin istesen , ciddi olsan, KARAR VEREBILSEN yaparsin ama simdi gec kaldin. Torreiraya 5 M nu mu kabul edeceksin misal - adamlar da senin planini biraz takip etse biliyor. Sezon baslamis satacaksin, tabii ceset para teklif edecek sana.

Neresinden baksan plansiz , programsiz ,tembellik ve hazirsizlik. Bugun pazar , hepsi ailesiyle dinleniyordur. Misafirlik vs vs takiliyorlardir.

Persembe CL seyine gidecek varsa ne giyeyim ya diye kombin falan takiliyordur mesela bugun. Simdiden diyorum o ANK falan sali gunu sunu der "rakiplere gore yatirim yapilacak". O kadar belli ki oyalama medya sozlerini duyacagimiz.

Konusulan hic bir transfer konusu agustos sonu beklenmelik is degildi. Birde "bildiklerimiz var, merak etmeyin" falan filan deniyor.

Belki 1 adam daha olur sonra tranaferi kapattik modu agir basar. Gercekten beklentim minimum.

Chat gptyi salalım ahbert

hoca bu os işini ciddiye alıp bu kadro da varken gsdeki yerini fatih terim seviyesine çekebilecekken neden bunu istemiyor işin orası da garip bu arada.Osyi yenileyip 2 takviye yapsan valla gidip doğru çalışmasan bile 1.torbadaki takımlar harici cl takımları bile zor yenerdi bu takımı

Topsuz oyunda hiç yok bu arada eleman.
Tecrübe kazandıkça va çalıştıkça bu konuda kendini geliştirebilir.
Kesinlikle aynı profilde, hazır ve çok daha kaliteli bir oyuncu almalıyız. Örneğin Pape Sarr, Galatasaray’ın ilk 11’i için çok daha hazır bir oyuncu.

Tapusunu alamayacağımız/almayacağımız adamları kiralık getirmek saçma geliyor bana.
Katılmıyorum sana.Bonservisi çok yüksek olan oyuncuyu kiralık getirip,kimya uyusup uyusmadigina bakmak en mantıklısı.Tum bonservisi verip oynamadimi şap gibi yıllara dayanan oturma hususundan bıktık usandik.
Düşük bütçeli bonservisle %100 haklısın ama abartılı meblaglarda kiralık her daim önem teşkil etmeli.
Oshimen etkisi yaratan her oyuncuyu zorlayarak alabilirsin ama faydasını görmen kaydıyla.

Fazla transfer olacağını zannetmiyorum ortasaha oyuncuları bir yere gideceğini zannetmiyorum
Sol açık olarak lang veya leao forvet transferi olarak U23 den biri gelir

Geri
Üst Alt