Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.941
- 8.629
- 2.068
Şu yalancıdursun videosu çok paylaşılmalı, ibretlik bir şahaser o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu vasatlar için Eylül mu bekleniru23 kanat(Tel, Rowe, Malick Fofana vb.)- Pape Sarr- u23 santrafor geliş Nhaga kiralık gidişe ne denir acaba? Eğer böyle olursa çünkü Lemina yada Torreira'nın gidişine gerek kalmadan Pape Sarr'ı alabiliyoruz orta sahaya ve Lemina'da denildiği gibi stoper alternatifi olarak düşünülebilir. Bu formül aynı zamanda maliyet olarak da daha uygun seçenekli gibi.
En son 5 banko 6-7 transfer yapacağız dediMustafa diye biri vardı bilgi veriyordu neden ceza aldı ?
Adamı getirirken istemiyordu şimdide salmıyorleminayı okan salmıyormus
Uzarmisin lutfenEvlat olsan sevilmezsin reis
O vasat bu vasat. Tamam dostum sürekli yıldız alacağız.Ya bu vasatlar için Eylül mu beklenir
Eylülü bunlar için bekledik diyorum. Tel bomboş topçu. Rowe ne vereceği belli değil düşüşte.O vasat bu vasat. Tamam dostum sürekli yıldız alacağız.
50 harcayalım Sarr+ Djiu veya Stassin+ Tell alalım.60 milyon harcayıp Demir ve Leao mu?
20 - 30 arası harcayıp Sarr + Harder + Tell mi?
HahahahhahaEn son 5 banko 6-7 transfer yapacağız dedi
Akşam maç sonu hoca 2 veya 3 transfer yapacağız dedi
Hoca ne bilir diye ona da salladı
Tamam dostun Bruno, Odegaard falan gelsim. Yıldız olmayan topçu boş topçudur. Sensin.Eylülü bunlar için bekledik diyorum. Tel bomboş topçu. Rowe ne vereceği belli değil düşüşte