Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Yaa ne İsmail sarr'ı arkadaş

Bize Pape matar sarr lazım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim Mata Sarr'ı mutlaka almamız lazım. En kritik hamle Mata Sarr olur bizim için. Şuan zaten 1 kontenjan var onu İsmail Sarr doldurdu diyelim birini (Singo) gönderip Sarr'ı almalıyız. Keşke Singo ile Mata Sarr'ı kafa kafaya değişebilsek. İsmail ve Pape Sarr benim için yeterli olurdu şu süreçte.

Transfer ile ilgili soruları böyle cevaplayacak bir yöneticinin hala ortaya çıkmaması utanç verici :

Bizim daha oyuncuyu baglayip kulubunu sikistirip basarili bir transferimizi hatirlamiyorum. Boyle birsey hatirlayan varsa soylesin.

Sarr'i istiyorsan temiz 55 milyon avroyu vereceksin. Yoksa ugrasmayacaksin. Bu arada bize sol kanat lazim. Sagda zaten iki adam var.

Bizim Mata Sarr'ı mutlaka almamız lazım. En kritik hamle Mata Sarr olur bizim için. Şuan zaten 1 kontenjan var onu İsmail Sarr doldurdu diyelim birini (Singo) gönderip Sarr'ı almalıyız. Keşke Singo ile Mata Sarr'ı kafa kafaya değişebilsek. İsmail ve Pape Sarr benim için yeterli olurdu şu süreçte.

matar sarr fırsat transferi bir de

bir daha düşmez böyle

ulan 5 senedir apokerimin arkasına bekleyecek düz topçu bile alamadınız senede 50 maç oynuyor adam

gidin ümit akdağı parası neyse alın getirin her türlü yerli transferi overpay olacak zaten ayağı temiz havadan iyi çocuk iç sahada koyarsın anadolu maçlarında oynar abdulkerim dinlenir en azından

bir haltı becerin ulan

Ulan takıma orta saha alın 2 tane boslari gönderin. Orta sahan olmadan bir hicsin. Şampiyonlar Ligi'nde kevgir yaparlar özellikle deplasmanda. PSG Barcelona deplasmanı çıkmasın diye dua ediyorum amin

Oyuncu gelmek istiyorsa menajer de istiyordur zaten.

Beğeniyi de story sonrası takibe alan biri fark etmiştir yeni değildir.

Ekstra heyecanlandiracak bir news yok gibi burada.

Geri
Üst Alt