Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
yav neden sürekli leao-sarr mukayesesi yapılıyor o da acayip normal şartlarda 2 tane kanat lazım bize zaten iki farklı profil
geçen sene iyi kötü kutucu oynuyordu , lang gelmişti asprilla gelmişti şimdi hiç biri, sadece niye 1 kişi üstünde duruluyor

lütfen kanada dribbling üstü orta + şut çekebilecek birini alın
bileşik hareket yaparken vücut kompozisyonu maymuna dönmeyecek bir adam olsun

senegal doğumlu resmiyette 29 tahmini 35 yaşa merdiven dayamış upgrade edilmiş barış alper kasa topçuya 50 milyon domalmaya gerek yok

yav neden sürekli leao-sarr mukayesesi yapılıyor o da acayip normal şartlarda 2 tane kanat lazım bize zaten iki farklı profil
geçen sene iyi kötü kutucu oynuyordu , lang gelmişti asprilla gelmişti şimdi hiç biri, sadece niye 1 kişi üstünde duruluyor
1 kanat yeter abartmayalım 5. kanat da berat luş fln işte

Rakipler helva gibi her ne kadar her transferi övülsede bazı Gakatasaray taraftarı tarafından bu rakipler varken adam gibi 2 3 tranfer yapsa bu yönetim sallaya sallaya şampiyon olirduk

savulun GALATASARAY geliyor

sallai ↓↓↓ kaan ayhan ↓↓↓ bardakcı ↓↓↓ eren elmalı

vinisyus ↑↑↑ mbappe ↑↑↑ diamonde
↑↑↑silva↑↑↑

buyuk takim gormus bir adam alsaydik iyiydi. lesley, batrakov, sarr hep kucuk takim topculari. gerci buyuk takim gormus sane'nin hali de ortada.

yerli topçu alırız samim mazallah yönetimimiz hocamız tutuşur

Vallaha benim aylardır aklımda, sakatlığı iyi durumdaysa yedek santrafor olarak düşünebiliriz aslında falan diyordum; ama milli maçlarda falan ne kadar sövüldüğünü bildiğim için foruma bile yazmadım... millet istemez, karşı çıkar falan dedim...

Gerçekten Osimhen'e bir şey olsa bir ihtimal yetersiz de kalabilirdi bu arada... Yani tek başına yeterdi de diyemiyorum ama mesela bir de orada da oynayabilen Sarr gelmiş olsa üçü beraber götürürdü atıyorum... Barış da var ayrıca...

berat luşa max 2 dk falan şans verir okan hocamız sezon boyunca
yarın öbür gün eren elmalıyı sol öne atacak sonra kanat oyuncumuz yok diye ilk kendisi ağlayacak
yunus sane barış transfer 4 adam işte

batrakov var yunusu bu yıl sağda değerlendireceğuz daha çok

Şu profile 40m sıkan maldır maalesef.
Çok büyük hata yapıyorlar.
Bu adamı zamanında birazcık vizyoner akıllı adam çok rahat transfer ederdi.
O zamanlar bekleneni verememişti.
Yaş 28 konuşulan bonservisler olacak iş değil.Üstelik sağ kanat.Barış bile sağ kanatta daha iyi.tüm kanatlar sağ kanat bizfe.
Zahada bir zamanlar bu takımda show yapıyordu.
Bize dar alanda etkili olacak sol kanat lazım.Sar daha çok hız ve fizik gücüyke iş yapan adam.Tekniği o kadar iyi değil.
Şuraya her girdiğimde Başımızdakilere küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
Üstelik adamı ayarttarak bunu yapıyorlar.Bize yapsalar neler derdik tahmin edemiyorum..

Alacaksan o zaman beğeniyorsan adam gibi vereceksin istenilen bonserivisi alacaksın.

Bunlar topçu falan gönderemez, o yüzden 23 yaş üzeri bir oyuncu harici oyuncu alamayız. O da çevresinde futbol dahisi olarak bilinen Dursun Özbek'in şeyinin keyfine aldıracağı Demirovic gibi bir kamil olur.

Geri
Üst Alt