Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Grenwoodun konya maçı videosu iğrenç,deniz ertaş daha iğrenç ama

Sanirim benim kanat oyuncusu anlayışım farklı,adam geçemeyen oyuncuyla isimiz olmaz

Bugün foruma girmedim reisler tatil yapıyorsa biz de tatil yapalım. Görünen o ki son 10 günde bunların alacağı maksimum 2 kişi. Birisi Demirovic diğeri de muhtemelen fransadan falan u23 kanat. Orta sahamız ve defansımız bu şekilde devam edecek. Allah Okan hocaya ve mevcut kadroya güç kuvvet versin sakatlık ve kart cezalarına düşmeden ligi şampiyon tamamlayalım. Şampiyonlar liginde sonuncu olmayalım bari hedef ilk 24 ama çok zor gözüküyor kura şansı çıkar muhtemelen ilk 24'te bitiririz. Ligde rakiplerin mevcut kadroları ve halleriyle işimiz aynı. Geçen dediğim gibi bjk çok abartılıyordu bugün de gördük ilk ciddi rakipte patır patır patladılar. Daha çok mağlubiyet olur bu sene. Bizim de min 3 mağlubiyet alacağımız bir sezon olur. Umarım sezon sonu şampiyon bitirip bu yönetimden bir an önce kurtuluruz.

Forvete en yakin tell gibi ama ben kader meiteyi isterim

Menajer Camara eski takım arkadaşı Necati’ye direkt özelden göndermiş bu fotoğrafı. Necati’nin söylediğine göre Palace başkanı da yola geliyormuş yavaştan, Sarr’ın inadı sayesinde

IMG_3303.webp

Bu arada kavukçu muhtemelen haftaya istifasını verir. Dursun çok farklı bir şekilde 2 sene geçirdi. Ondan sonraki 2 seneyi klasik Özbek Brothers yönetimleri olarak geçirdi. Tuvalette Ibrahimovic alacağım diye goygoy yapan adamdan transfer bekliyoruz. Neyse bu onun son gelişi. Bir daha bu kulüpten içeri giremez.

Geri
Üst Alt