Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.923
- 31.026
- 2.098
Son dk Ali Bektaş in kalbi kaldırmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni kalktım tekele gidicemmuritbars reisini ziyaret ettin mi
zor durumda epey
yeni kalktım tekele gidicem
10 yıl önce bi kadın üye vardı onunla çok flörtleştiö no sunu alıp ayşeydi adıTahmini olarak kahvekonyak 2-3 gün daha yazar forumdan kadın düşüremeyeceğini anlayınca yazmayı bırakır.
Bu bir de aynı takımdan Emegha bana da mantıklı geliyor ama haberin içeriğini anlayamadım 50 milyon sterlin istiyor Chelsea diye yazıyor. Bu oyuncuyu oynatmadıkları halde aldıklarının neredeyse 2 katı fiyat mı istiyorlar şimdi?![]()
Chelsea news: Liam Delap loses number nine shirt and not training with first team groups
Chelsea have split their players into two training groups at Cobham, involving several players who could move before the transfer window closes, including Liam Delap, Nicolas Jackson and Mykhailo Mudryk.www.bbc.com
#delap
Transfer haberi yok mukendini duyumcuyum diye aktaran lavuklara itibar etmeyin
forumu bırakıyorum ühühü
10 yıl önce bi kadın üye vardı onunla çok flörtleştiö no sunu alıp ayşeydi adı
İsmi Selen Olsen miydi hocam10 yıl önce bi kadın üye vardı onunla çok flörtleştiö no sunu alıp ayşeydi adı
Sonra neden ilk 5e giremediksatin abi herkesi
baris singo sara sallai lemina torreira hepsini satin
hepsinden cikmanin tam zamani duzgun teklif varsa
Bu bir de aynı takımdan Emegha bana da mantıklı geliyor ama haberin içeriğini anlayamadım 50 milyon sterlin istiyor Chelsea diye yazıyor. Bu oyuncuyu oynatmadıkları halde aldıklarının neredeyse 2 katı fiyat mı istiyorlar şimdi?