Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.711
- 3.173
- 2.088
Lemina keske gonderilebilse ama buna %1 ihtimal vermiyorum.Lemina ile 2 ay pazarlık yap herif herkesten 2 hafta sonra katılsın çalışmalara sonra 1 ay geçmeden gönderme kararı al![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina keske gonderilebilse ama buna %1 ihtimal vermiyorum.Lemina ile 2 ay pazarlık yap herif herkesten 2 hafta sonra katılsın çalışmalara sonra 1 ay geçmeden gönderme kararı al![]()
Yine yanlış hamleler. Singo ve sara satılmalı. Singo sık sakatlanıyor sallai istikrarlı, sara da lemina kadar faydalı değilSallai ve Lemina gönderilme kararı alındı. Jelert nelsson 4 üyle önce bir kontenjan açılacak. Sonra diğerlerine bakılacak.
Gönderilecekse niye uzattık ki yerine 3 aydır birini almadılar, kaç tane oyuncu bulurduk şimdiye kadarLemina keske gonderilebilse ama buna %1 ihtimal vermiyorum.
O yuzden zaten gonderilmesine imkan vermiyorum. Bu plansizliklarini kabul ettiklerinin tescili olur. Onu yapamazlar.Gönderilecekse niye uzattık ki yerine 3 aydır birini almadılar, kaç tane oyuncu bulurduk şimdiye kadar
hocam amacım gs sizler için bilgi paylaşıyorumkadınlaştıran bir nöbet