- 2 Temmuz 2011
- 138.720
- 59.280
- 5.488
Celil şu an alacağın en iyi yerli profil ümit akdag ileAbi ciddili diyorum herkezin aradığı arzuladığı top taşıyan topla oyunu açan ileri çıkan orta saha Celil süper ligde bu işi en iyi yapan yerli oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celil şu an alacağın en iyi yerli profil ümit akdag ileAbi ciddili diyorum herkezin aradığı arzuladığı top taşıyan topla oyunu açan ileri çıkan orta saha Celil süper ligde bu işi en iyi yapan yerli oyuncu
Sarr demirovic leao u23 uymuyorSarr
Hakan
Demirovic
Leao
Bitshibau
1 fazla olsa da olur ama 1 eksik direkt sövdurur aşağısı olmaz kesinlikle
Onu da belirlesinler ali night kimler gidiyorsa gitsin artık.Gerekirse sallai-arda okan filan yapsınlar yani bir şeyler ihtiyaç bu şu andaSarr demirovic leao u23 uymuyor
Nasil topcu ağabeywilCock mı?
Y k gibi topçu ağabeyNasil topcu ağabey
Bana göre Ümit ve Celil kesin gidilmesi gereken isimler.Yerli rotasyon kimse yakıştırılmıyor takıma. Huzurevi gibi oldu ama yedek kulubesi kimse farkında değil.
Adil Demirbağ, Ümit Akdağ, Celil Yüksel (altyapı)
Herkese çöp çekiliyor anlamadım ki bizim opsiyonlar çok mu güvenilir..
Kesinlikle katılıyorum Samsun’a Kaan vs verip Celil alınabilir tam bir dinamo çocuk orta sahadaCelil şu an alacağın en iyi yerli profil ümit akdag ile
Madem 23 ustu alacaktın ucuz yollu Höghu alaydın. Yedekte de sorun cikartmazdi. Rastgele gidiyoruz bakalim sonumuz nereye varacak.Sevilla 6.5m Euro'ya 22 yaşında Robbie Ure'yi çeker
Sen 25m Euro civarına 28 yaşında Demirovic cekersin..Sonra elinden çıkarmak için uğraş dur))